LELKIZŐ

Megrázó vallomás, már beszélni sem tud rendesen a traumától L.L. Junior

A zenész csak sírva tud beszélni kisebbik fia elvesztéséről, de másik gyermeke miatt egy percre sem hagyhatja el magát.
  • Szerző: Ripost

Nem enyhül a fájdalma a 38 éves L.L. Juniornak, aki egy hónapja veszítette el kisebbik fiát, a 3 éves Dávidkát.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost

A zenész gyermekét augusztus 31-én a zebrán gázolta halálra egy autós, az eljárás jelenleg is folyik. Bár Junior és volt párja, Csilla megbeszélték, hogy nem nyilatkoznak, a zenész most megszólalt, mert szerinte volt párja valótlanságokat állít: többek közt azt, hogy az édesapa elveszi tőle a kisfiát, holott Junior annak örülne, ha volt párjával ismét közösen gyakorolhatnák a felügyeleti jogokat. A megtört rapper sírva vallott arról a Blikknek, min megy keresztül.

„Az elmúlt egy hónapban minden éjszaka Dávidkával álmodom. Feldolgozhatatlan, ami történt, hiszen egy szülőnek nincs nagyobb fájdalom, mint elveszíteni a gyermekét. Próbálok erős lenni, de hazudnék, ha azt mondanám, az vagyok. A gyász fázisait járom be, most a tagadás és a depresszió van soron. Észreveszem magamon, hogy sokszor dadogva beszélek, ezt is a történtek miatti zaklatottságnak tudom be” – fakadt ki L.L. Junior, akinek az édesanyja, Fanni néni is összeroppant a tragédia után.

„Csilla a gyerekekkel ugyanazon az emeleten lakott anyuval. A tragédia előtt két héttel költöztek el, már ez is nagyon megviselte őt, a temetésen pedig végleg összeomlott” – tette hozzá.

A zenész – egy hónap kihagyás után – a múlt hétvégén ismét színpadra állt, próbál a munkába temetkezni. Egy új lemezen is elkezdett dolgozni, dalt is ír fia elvesztéséről.

„Pár pillanatra igyekszem elterelni a gondolataimat és a munkába temetkezni, de akkor jönnek a részvétnyilvánítások a rajongóktól, amelyek ugyan jólesnek, de akaratlanul is visszarántanak a gyász mélységeibe” – sírta el magát Junior.

Persze, a rapper egyetlen pillanatra sem hagyhatja el magát, ugyanis Lacika fia vele és a feleségével, Körtvélyessy Kingával él a tragédia óta. Folyamatosan konzultálnak gyászterapeutával, hogy a kisfiú mihamarabb feldolgozza szeretett öccse elvesztését. Régi közös videókat néznek, és szinte mindennap kilátogatnak Dávidka sírjához, ahova Lacika sosem megy üres kézzel.

„Sosem gondoltam volna, hogy egy hatévessel koporsókról és sírkövekről kell beszélgetnem, de segít a gyász feldolgozásában. Azt is együtt döntöttük el, hogy Dávidka kedvenc meséjének főszereplőjét faragtatjuk meg márványból, ami majd a kisöccse síremlékét díszíti, és egy padot is csináltatunk a temetőbe, ahol elidőzhetünk az angyallá vált picinkkel. Lacika a kedvenc számítógépes játékában is sírhantot épít a testvérének” – sóhajtotta az édesapa.

L.L. Junior és ügyvédje ideiglenes hatályú kérelmet adtak be a bíróságra, hogy amíg ki nem derül az édesanya esetleges felelőssége, addig nála helyezzék el a gyereket.

Hopp Csilla ügyvédje egyébként a Borsnak azt nyilatkozta, hogy L.L. Junior tartásdíjat követel Lacika után. A zenész viszont azt mondja, hogy nem kér pénzt gyermeke gyászoló édesanyától.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?