LELKIZŐ

Megrázó vallomás, ez vezetett valójában Flipper Öcsi halálához

A zenész végső nyughelye Fejér megyében van, oda zarándokol édesanyja, valamint rokonai, zenésztársai és rajongói is.
  • Szerző: Ripost

Zarándokútra indul a több mint tíz éve elhunyt Flipper Öcsi családja a zenész sírjához.

A 2008-ben elhunyt Jeszenszky Béla Tibor, a Hungária, a Dolly Roll és a Step énekesének végső nyughelye a Fejér megyei Kajászón található, ide indul csütörtökön édesanyja, Katalin, rokonai, zenésztársai és rajongói is. Bár Katalin asszony beletörődött fia elvesztésébe, a mai napig nem dolgozta fel halálát.

"Minden erőmet össze kell szedni, hogy csütörtökön rajongókkal, zenésztársaival, Viki lányommal és az unokámmal részt tudjak venni a zarándokúton, ami Kajászón, Öcsi sírjánál, egy megemlékezéssel ér véget" - mondta a Blikknek Katalin asszony, aki az utolsó pillanatig kitartott fia mellett.

"Csodálatosan érzékeny, jó ember volt, a nők tették tönkre. Annyi csalódás érte, kihasználták, pedig rengeteg pénzt keresett, mégis szinte hajléktalanként, megtörten ment el. Sokszor beismerte, hogy túl naiv volt a szerelemben, amiért ő a hibás. Sohasem volt törtető, erőszakos, szerénysége sem ebbe a világba való volt" -  tette hozzá az édesanya, aki azt is tudja, mi vezetett fia halálához. 

"Az igazi művészekre jellemző érzékenysége vezette az alkoholizmusba, mert nem tudta kiadni a fájdalmát. Nem volt agresszív, nem káromkodott vagy kiabált, csak csendben emésztette magát. Hiába voltak a hosszú éjszakákon át tartó beszélgetések, hiába voltam mellette, összetört szívét, lelkének fájdalmát csak a mámor enyhíthette" -  állítja Katalin, aki csak reméli, hogy nem fakad sírva kora délután, mire fia sírjához érkezik a megemlékezőkkel. Az asszony azt mondja, hogy a bánat a fia után vitte volna, és csak lánya miatt maradt életben, aki a mai napig vigasz számára. 

Az is kiderült, hogy Corri Tibi, a rajongóból lett barát szervezi a megemlékezést, amely azért húsvétra esik, mert Öcsi nagyon vallásos volt, vasárnaponként templomba járt.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?