LELKIZŐ

Megrázó vallomás: előbb akar meghalni a férjénél Bódi Margó!

Az énekesnő igazi feleség és édesanya, aki soha nem hagyná el Gusztit.
  • Szerző: Ripost

Bódi Margó rég eldöntötte, hamarabb szeretne meghalni a férjénél, Bódi Gusztinál. Az énekesnő Joshi Bharat vendége volt a FEM3 műsorában, Margó a fiatalkoráról és a roma asszonyok tradicionális életéről mesélt.

Margó kisgyermekként veszítette el az édesanyját, de az asszony csak negyvenéves korában kezdett neki hiányozni. Édesapja újranősült, a másik nő személyében pedig egy igazi gonosz mostohát kapott.

"Volt, hogy szándékosan csípősre főzte a pörköltet azért, hogy mi, a gyerekek, ne tudjunk belőle enni" - mesélte Joshi Bharatnak, és elmondta, bár az apjának nem merték ezt elmesélni, ő és a testvérei emiatt nagyon összetartottak.

Tizenöt éves korában meghalt az édesapja is, de akkor már Guszti felesége volt, hiszen a férje fél évvel korábban szöktette meg őt. Azóta jóban-rosszban kitartanak egymás mellett, ez pedig főleg Margó toleranciájának köszönhető. Úgy látja, az igazi probléma a betegség, a fájdalom, nem pedig az, ha egy férj félrelép.

Emiatt nem fogjuk a gyerekeket elhagyni, nem hagyjuk, hogy mostohaapa vagy mostohaanya keze alá kerüljenek csak azért, mert a férfi félrement.

Margó érzi, hogy Guszti negyven éve szereti őt: máig tapasztalja férje szeretetét, főleg, mivel ő az egyetlen ember, aki valaha megsimogatta. Gyerekkorában édesapjától, édesanyjától és testvéreitől nem kapott soha egy kedves érintést. Ezért is tart annyira attól, hogy a férje még őelőtte el fog hunyni.

"Gusztit a Jóisten úgy teremtette mellém, hogy támogasson, amíg én élek. Én nem akarom őt látni, ahogy beteszik abba a gödörbe. Van két oldalbordám, az egyik Guszti. Ha azt eltüntetnék, akkor nem tudnék tovább élni."

Margó nem fél a haláltól, érzi és tudja, hogy Guszti élete végéig mellette lesz, hogy támogassa őt.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?