LELKIZŐ

Megrázó üzenetet kaptak, sokkolta a barátokat Fábián Juli felvillanó neve

A decemberben elhunyt énekesnő telefonos alkalmazást töltött le a megrendítő üzenet szerint.
  • Szerző: Ripost

Megrázó üzenetet kaptak a decemberben elhunyt énekesnő ismerősei, miszerint Fábián Juli letöltött egy telefonos alkalmazást. A telefonszámát újra értékesítették, ami sokakban szakított fel fájdalmas sebeket.

A telefonszám aktiválásról úgy értesültek a családtagok és a barátok, hogy üzenetet kaptak: „Fábián Juli csatlakozott a Viberhez! Üdvözölje még ma!”

A telefonszolgáltatóknál ez normális ügymenet, a számokat előbb-utóbb újra értékesíteni kell. De érthető, hogy egy gyászolót ez bizony szíven üt. Juli barátai a Facebookon osztották meg egymással az érzéseiket - írta a Bors.

„Én azt hittem, amikor megláttam, hogy elájulok!” – írja az egyikük, „Anyával ugyanez volt... sokszor felhívtuk a baleset után, hogy halljuk a hangját a rögzítőn... egyszer csak felvette egy női hang” – számol be a saját tapasztalatairól egy másik barát. „Nekem is felugrott és engem is szíven ütött...” „Ez tegnap nekem is megdöbbentő volt, miután pittyegett a hang, hogy új felhasználó csatlakozott a rendszerhez....” – mesélték mások.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?