LELKIZŐ

Megrázó titkot árult el halálos ágyán Somló Tamás

Somló Tamás csütörtökön lenne 69 éves. A legenda - élete utolsó heteiben - már csak nagyon keveseket engedett közel magához. Charlie ott lehetett, és meghallgatta Tamás utolsó gondolatait...
  • Szerző: Buster

Horváth Charlie máig képtelen feldolgozni legjobb barátja, Somló Tamás elvesztését. Õ azon kevesek egyike volt, akit a legenda utolsó heteiben is közel engedett magához, és akivel mély beszélgetéseket folytatott. Az énekes éppen ezért nem érti, miért bukkannak fel időről időre Somló „barátai” a médiában, és miért állítják magukról, hogy a legenda közel állt hozzájuk.

"Nekem hihetetlen módon hiányzik Tomi! Tudom, hogy sokan vannak, akik ugyanezt állítják, de őket hagyjuk, még most is rosszulesik, ha eszembe jut az a hadjárat, amit a médiában folytattak a halála után. Maradjunk annyiban, hogy ők az utolsó tizenöt évben nem voltak mellette, nem ismerték a gondolatait. Nem voltak a barátai, és ezt Tamás is pontosan tudta. Az utolsó időkben sokat beszélt erről.

Elmondta nekem, hogy bár ő valóban mindenkit szeretett, de ezt őszintén csak nagyon kevesektől kapta vissza.

Én egész életemben gyászolni fogom őt…”- mondta Charlie, aki jelen lesz azon a szűk körű megemlékezésen, amit Somló Tamás családja tart csütörtökön, a zenész-dalszerző születésnapján.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?