LELKIZŐ

Megrázó részletek, ez történt a sírnál L.L. Junior fiának születésnapján

A rapper és egykori szerelme között továbbra is feszült a viszony, nem is látogatnak ki egyszerre a sírhoz.
  • Szerző: Ripost

Nem osztozik a gyászban L.L. Junior és Csilla, külön emlékeztek halott kisfiúk születésnapjára. Az édesanyja három piros lufit vitt Dávidka sírjára hétfőn, a kisfiú születésnapján. Az emlékhelyen továbbra is érintetlenül állnak a mécsesek és a játékok, amiket a gyászoló barátok helyeztek el utolsó ajándékként.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor

„Könyörögtem. Zokogva imádkoztam az autóban, miközben jöttünk fel, hogy ugye nem, ugye nem megy el Dávid? Könyörögtem a jó Istennek, ne vegye el! Ne, ne vegye el! Hibáztattam mindenkit. Okoltam ma­gamat is, hogy nem voltam ott” – mesélte el korábban a Tények exkluzív interjújában az összetört rapper azt a pillanatot, amikor megtudta, hogy mi történt a gyermekével.

A tragikus autóbalesetben elhunyt kisfiú szülei között továbbra is nagy a feszültség, ugyanis a Bors információi szerint nem együtt látogattak ki néhai kisfiuk sírjához negyedik születésnapján. Csilla délelőtt járt a Fiumei úti temetőben a sírnál, ahol a szeretett gyermeke számára ajándékba hozott három piros lufi jelezte, továbbra is minden egyes percben rá gondol, beszélni azonban képtelen volt. A látottak után a lap felkereste az énekest, aki kedvesen, de a gyász miatt folyamatosan elcsukló hangon fogadta a hívást.

„Borzasztó érzés, elképzelhetetlen ez a mai nap, nem tu­dok most erről beszélni” – mondta Junior, majd bontotta a vonalat. Mint ismeretes, augusztus 31-én örökre megváltozott L.L. Ju­nior és volt kedvese, Csilla élete, amikor egy tragikus baleset során elhunyt hároméves gyermekük. A kisfiú véletlenül kifutott egy éppen arra haladó autó elé.

A tragédia mindkettőjüket sokkolta, nyilvános gyászszertartáson búcsúztak szeretett fiuktól, de a gyász miatti fájdalom elmérgesítette közöttük a viszonyt. Az énekes rögtön magához is vette nagyobbik gyermekét, Lacikát, akit eddig az édesanyja nevelt. Csilla a hírek szerint azóta csak néhány órára láthatta fiát.

És ezeket olvastad már?