LELKIZŐ

Megrázó részlet derült ki Aradszky László halálával kapcsolatban

Az egész csak a véletlenen múlt? Ez történt az utolsó este!
  • Szerző: Doris

Elképesztő titokra derült fény Aradszky László utolsó estéjéről. Csak egy tévedésnek köszönhető, hogy nem a közönség előtt, a színpadon, hanem otthon, tévézés közben érte a halál október 8-án.

A Bors információi szerint a 82 éves korában elhunyt énekest egy tévéfelvételre várták halálának estéjén, ám Aradszky egész egyszerűen elfeledkezett a feladatról, ezért hiába várták.

"Aradszky László a Bakelit Fesztivál első tévéfelvételére volt hi­vatalos. Koós Jánossal, Poór Péterrel és Zalatnay Saroltával lépett volna fel. Nagyon várták őt… Cini előtte énekelt volna, és még a felvétel után is ott maradt, hogy találkozzon vele. Saj­nos nem jött el"

- mondta a lapnak Radics Márk, a Zenebutik műsorvezetője.

"Mindig vele tudtunk a legegyszerűbben egyeztetni, amit ő mondott, az úgy is volt. Ezért is volt furcsa, amikor nem jött. Végül a produkciós vezető hívta fel telefonon. Valószínűleg ő be­szélhetett vele utoljára. A művész úr akkor nagyon zavart volt, és azt mondta, elfelejtette, nem írta be a naptárába. Nagyon sajnálta, és azt kérdezte, mikor lesz legközelebb forgatás. Talán szerencse, hogy megfeledkezett a fellépéséről, mert valószínűleg a színpadon lett volna rosszul. Nagyon sajnáljuk, ami történt, és osztozunk a család fájdalmában"

- tette hozzá.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?