LELKIZŐ

Megrázó, ez vár most az elhunyt Terry Black fiára

Danika annyira összetört, hogy képtelen volt beszélni apja haláláról.
címkék:
  • Szerző: Doris

Bár az egyetemre készülő Danika teljesen összeomlott a gyásztól, minden erejét össze kell szednie.

Fotó: Facebook

Nevelőapja, Terry Black halála után ugyanis új és nagyon jelentős szerep vár rá: családfőként neki kell felnevelnie húgát, a 14 éves Fannit. A megtudta, Terry már jóval korábban érezte, hogy közel a vég, nem fogja megérni a 2020-at, ezért mindenre felkészítette Danikát. Egy apa elvesztésére azonban lehetetlen felkészülni, így hát érthető, hogy meg sem tudott szólalni, amikor arról kérdeztük, hogyan tovább.

„Ne haragudj, de képtelen vagyok beszélni apu haláláról” – sóhajtotta megtörten a fiú, aki most minden idejét Fannival tölti, egész nap vigyáz rá. Az, hogy a két testvér együtt maradhat, leginkább a szerencsének köszönhető. Danika ugyanis csak nemrég töltötte be a 18-at, így nagykorúvá vált. Ellenkező esetben húgát, Fannit gyámság alá helyezték volna, és talán évekre elszakadtak volna egymástól. Így viszont együtt, egymást segítve tudják feldolgozni, hogy Terry nincs többé.

A transzvesztita előadóművész halála Bangó Marikát is mélyen megrázta. Az énekesnő fogadott apjaként tekintett Terryre. Több volt számára, mint egy barát, családtagként gondolt rá. Marika elárulta a -nak, hogy telt Terry utolsó napja a müncheni kórházban.

A szomorú részleteket keresd a szerdai lapszámában!

címkék:
És ezeket olvastad már?