LELKIZŐ

Megrázó családi titkokról vallott a TV2 gyönyörű sztárja

Élete egyik legnehezebb időszakán van túl a csinos mûsorvezető...

Édesapja körül forog minden gondolata Vitányi Juditnak, a TV2 csinos híradósának. Se éjjele, se nappala nem volt, miután megtudta a sokkoló diagnózist: apukája szervezetét harmadszor is megtámadta a rák. Pista bácsi azóta szerencsére legyőzte a gyilkos kórt, Judit pedig a férfi kemény küzdelméből merít erőt a mindennapokban.

"Amikor megszülettem, apa egy teherautóba szállt be, azzal érkezett hozzám a hajdúnánási szülőotthonba. Sajnos közben beütötte a térdét, attól a pillanattól állandó fájdalom gyötörte. Pár hónap múlva kiderült, hogy rosszindulatú csontdaganata van, térd felett amputálták a bal lábát"

- kezdte a csinos képernyős a Lokálnak adott interjújában, majd hozzátette: sokáig észre sem vette, hogy apukájának műlába van.

"Eszmélésem óta természetes volt, hogy apánál mindig van egy bot. Annyira ügyes volt, hogy óvodáskoromig fel se tűnt, hogy műlábbal közlekedik. Két éve Pestre kerültem a TV2 Akadémiára, miközben apát vastagbélrákkal műtötték. Utána hónapokig kemoterápiás kezelésre járt, szerencsére abból is meggyógyult. Most pedig újabb háborút vívott a rákkal. Nagy harcos az én apukám, ha csüggedek, mindig rá gondolok."

Judit csak azt sajnálja, hogy elfoglaltságai miatt nem foghatta apja kezét a kórházi ágyon, Budapestről imádkozott gyógyulásáért. A legutóbbi vizsgálatok eredményei azonban megnyugtatták, a család szerencsére jó híreket kapott.

 

 

És ezeket olvastad már?