LELKIZŐ

Meglepő, innen ismeri Curtist a Sztárban Sztár leszek! versenyzője

Az énekesnő és a rapper még kisgyerekként ismerték meg egymást, a két család pedig azóta is jóban van.
  • Szerző: Ripost

Több évtizedes barátság fűzi a Széki családhoz a Sztárban sztár leszek! versenyzőjét, Sebestyén Kátját. Curtis édesanyja a legnehezebb időkben is mellette volt, az énekesnő pótanyukájaként tekint Jutka nénire.

Fotó: TV2

Tóth Gabi versenyzője nyolcéves múlt, amikor Oroszországból családjával Magyarországra költöztek. A IV. kerületben, a Széki család szomszédjában laktak, amiért az énekesnő a mai napig hálás.

„Kisiskolás voltam, amikor Újpestre költöztünk. Új iskola, új barátok, új szomszédok. Életem legnehezebb évei voltak” – kezdte a Borsnak Sebestyén Kátja, akit orosz akcentusa miatt nap mint nap csúfoltak az iskolában.

„Volt, hogy négyen fogtak le, és ütöttek-rúgtak. A körzőt belém szúrták, dobáltak, és lehordtak mindennek. Édesanyám abban az iskolában tanított, így nem mondtam neki elmondani a történteket, az osztálytársamnak, Curtis bátyjának, Széki Csabának azonban annál inkább. Ő volt az egyetlen, aki kiállt mellettem, és megvédett” – mondta Kátja, aki a szomszédban a Széki fiúk édesanyjának, Jutka néninek is elsírta a bánatát.

Az énekesnő sokszor látogatta az akkor még újszülött Széki Attilát, azaz Curtist is. „Atika tündér, huncut kisbaba volt, nagy, szőkés fürtökkel. Napi szinten dajkáltam... Aztán amikor ő hároméves lett, elköltöztünk onnan a családdal, a kapcsolatot azonban továbbra is, mind a mai napig tartom a Széki családdal. Jutka nénivel, vagy ahogyan sokan hívjuk, Mc Mammerrel ma is gyakran beszélünk” – árulta el a versenyző, hozzátéve, hogy édesanyja is jóban van az asszonnyal.

Curtis is megerősítette, hogy szinte családtagként szeretik az énekesnőt. „Kátja végtelenül tehetséges... bármikor kérhetne tőlem szakmai segítséget, azon nyomban támogatnám! Pont a napokban írtam rá, hogy nagyon szurkolok neki” – mondta a rapper.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?