LELKIZŐ

Meglepő helyen kapott állást a Neoton bajba jutott sztárja

Az énekesnőnek alig két hete maradt arra, hogy eladja a csepeli házát, különben a bank áron alul árverezi el, és nem lesz hová mennie.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Eladóként fog dolgozni egy közértben Pál Éva, a Neoton egykori  alapító tagja. Az énekesnő nagyon nehéz helyzetbe került, miután a napokban kiderült, hogy hiteltartozása miatt a bank elviszi a házát.

A bank az értékénél jóval alacsonyabb áron, 25 millióért verné dobra az ingatlant, Éva 36 millió forintért árulja, de már csak két hete van arra, hogy pénzzé tegye.

Addig is a Facebookon kért segítséget rajongóitól és barátaitól, amit meg is kapott: egy régi ismerőse eladói állást ajánlott neki a csepeli piacon levő közértjébe.

"Nem ilyen munkára gondoltam, de egy éve hiába próbáltam visszatérni a szakmába. De most abban a helyzetben vagyok, hogy ennek is örülök. Heti 2-3 alkalommal 3-4 órát fogok besegíteni az ismerősöm közértjében. Nikiéké a bolt, aki úgymond a fogadott lányom, benne megbízom, miután ketten vittünk két gyógynövényboltot is annak idején a körúton. Annak a lehetőségnek azért lett vége, mert elhunyt a tulaj, nekem sajnos egy összegben akkor sem volt annyi tartalékom, hogy megvegyem" - mondta el a Borsnak az énekesnő.

Pál Éva mára már beletörődött, hogy nem térhet vissza soha a színpadra, mert bár egy évvel ezelőtt kísérletet tett erre, mégsem kapott egyetlen felkérést sem.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?