LELKIZŐ

Megható gondoskodás, így ünnepelte születésnapját Sas József felesége

Korábban mindig nagy partit tartottak, de a humorista betegsége miatt ez most nem volt lehetséges.
  • Szerző: Ripost

Szűk körben ünnepelte 69. születésnapját Sas József felesége, Zsuzsa asszony.

A humorista és felesége minden évben nagy partit tartottak a jeles napon, ám Sas betegsége miatt idén ez elmaradt. Ennek ellenére pár családtag és barát csütörtökön az otthonában köszöntötte az ünnepeltet. 

"Jöttek a gyerekek, rokonok, barátok, nagyon aranyosak, hogy nem felejtettek el ezen a napon. Még tortát is hoztak, de nagy sütés-főzés most nem volt, csak kis falatokkal készültem. Eddig szinte mindig Jóska szervezett valamit a születésnapomra, most viszont ez nem volt lehetséges" - nyilatkozta a Blikknek Sas felesége, aki azt is elárulta, mi volt neki a legfontosabb ajándék. 

"Minden évben kapok valamit, mi nagyon szeretünk egymásnak ajándékozni, de hogy őszinte legyek, nekem most az a legnagyobb ajándék, hogy itthon van velem Jóska. Õ is örült annak, hogy egy kis vendégsereg volt nálunk, kicsit olyan, mintha mi sem történt volna, mintha a régi kerékvágásban menne minden tovább" - folytatta Sas felesége, aki erőn felül dolgozik azon, hogy a férjét ápolja.

"Sokan kérdezik, hogy bírom ezt az egészet, de mit lehet erre mondani. Most lettem 69 éves, de a koromtól függetlenül is nehéz ez az egész. Még szerencse, hogy van segítségem. Nem is tudom, mi lenne, ha mindent magamnak kellene intéznem" – mesélte Zsuzsa asszon, hozzátéve, hogy férje jobban van és sokat javult azóta az állapota, hogy otthon van.

Sas József az év elején Thaiföldre utazott pihenni, ott kapott agyvérzést. Egy phuketi kórházban stabilizálták az állapotát, majd betegszállító repülőgép hozta haza március 7-én. A János kórház neurológiai osztályáról két héttel később szállították Budakeszire, az Országos Rehabilitációs Intézetbe, majd a Mazsihisz Szeretetkórházba, onnan térhetett haza a múlt csütörtökön, a saját felelősségére.

És ezeket olvastad már?