LELKIZŐ

Megható, ezzel kedveskedett a beteg gyermekeknek Liptai Claudia

Liptai Claudia karjában kisfiával jelent meg csütörtök délután a Heim Pál Kórházban.
  • Szerző: ripost

Liptai Claudia karjában kisfiával jelent meg csütörtök délután a Heim Pál Kórházban. Szerencsére nem azért, mert Marcival bármi baj történt volna. A műsorvezető férjét, Pataki Ádámot kísérte el, aki a már hagyománnyá vált több száz szeletes tortával érkezett a Szivárvány gyereknapra, hogy megörvendeztesse a betegeskedő apróságokat. Miközben a cukrász folyamatosan porciózta az édességet, Claudia a %%-nak árulta el, miért vett részt az eseményen a rossz idő ellenére is.

„Nem titok, hogy az a típus vagyok, aki a teste legkisebb jelzésére is orvoshoz fordul és ha a gyermekeimről van szó, ez ezerszeresen igaz.

Ha itt körbenézek látom, hogy az itt dolgozó orvosok és nővérek bőven az elvárható szint fölött teljesítenek, hiszen folyton mosolyognak, miközben ők azok, akik reggeltől estig olyasmit látnak, amit senkinek nem lenne szabad.

Hiszen nincs szörnyűbb annál, ha egy gyermek lesz beteg…” - kezdte Claudia.

„Marci és én örömmel kísértük el Ádámot, hiszen ő évek óta hoz gyereknapkor tortákat a Heim Pál Szivárvány Gyermeknap helyszíneire. Õ ezzel köszöni meg a kórház gondoskodását és ezzel igyekszik jobb kedvre deríteni az igazi hősöket, vagyis a gyerekeket, akik itt harcolnak a legkülönfélébb betegségekkel” - tette hozzá a műsorvezető.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Méteres, a karácsonyi asztal dísze
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?