LELKIZŐ

Megható, beteg kisfiú álmát váltotta valóra a TV2 sztárja

Csillogó szemekkel és hihetetlen boldogsággal fogadta a mindössze 9 éves Rolika, Ungvári Miklós felbukkanását, aki meglepte őt a Szent László kórházban.
  • Szerző: sv

Hatalmas örömet okozott legnagyobb rajongójának Ungvári Miklós! Az Exatlon sztárja ugyanis meglátogatta a 9 éves Rolikát, akinek minden vágya az volt, hogy találkozhasson a kedvencével.

A kisfiú mindössze 1 hónapos volt, mikor kiderült, hogy az egész agyát ciszták fedik. Rolika másfél éves koráig két koponyafeltáráson esett át, ám azóta már csak kontrollra kell járnia.

"Rengetegen szurkoltak nekem az Exatlonban az elmúlt hónapok során, és egy fantasztikus rajongóm is akadt köztük. Most Roli barátomat jöttem meglátogatni, akinek én vagyok a példaképe - kezdte a videóban Ungi, akit nagy örömmel fogadott a Szent László Kórházban Rolika, boldogságát pedig egy pillanatig sem leplezte.

Ungvári Miklós, te hogy kerültél ide? Azt a kutyafáját Ungi, de szeretlek

- mondta hatalmas mosollyal az arcán Rolika, akit végtelenül nagy boldogsággal töltött el kedvence látogatása.

Az Exatlon Hungary pénteki döntője és a hétfői szupredöntője is fölényes győzelmet aratott műsorsávjában a 18-49-es és a 18-59-es korcsoportban egyaránt. A 18-49-es korcsoportban a döntőt a televíziónézők 15,6%-a, míg a szuperdöntőt a nézők 16,9%-a választotta. A 18-59-es korosztályban a döntő 14,8%-ot (SHR), míg a szuperdöntő 15,8%-ot (SHR) teljesített, maga mögé utasítva minden konkurensét. Az extrém sport-reality két utolsó epizódjának sikere révén a TV2 magabiztosan nyerte mind az április 19-i, mind az április 22-i főműsoridőt. Az elmúlt héten a teljes lakosság körében az Exatlon Hungary volt a legnézettebb TV2-es szórakoztató műsor.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?