Létrehozva: 2019.11.06.

„Megfulladok, bárcsak itt lenne Andy” – megtörten adott interjút Vajna Timi

Az özvegy még nem tudta feldolgozni férje elvesztését, ezért elárverezi ingóságait, majd az Egyesült Államokba költözik.

Szívbemarkoló interjút adott a Borsnak Andy Vajna özvegye, aki sírva beszélt a producer halála óta eltelt fájdalmas hónapokról.

Fotó: Ripost

Megrázó, szívbemarkoló képsoroknak lehettek szemtanúi, akik tegnap reggel nézték a TV2 Mokka című műsorát. Mádai Vivien és Istenes László vendége Vajna Tímea volt, aki férje egykori televíziójában jelentette be: a filmmogul több mint 200 relikviájától válik meg. A bevétel nagy részét pedig a Gottsegen György Országos Kardio­lógiai Intézet Gyermekszív Központjának ajánlotta fel.

„Nem vagyok túl rajta” – hangzott el a zokogó özvegy szájából, aki az adás után közel egy órával tudott a Borsnak interjút adni a helyszínen, és bizony még ekkor is megrendülten küszködött a könnyeivel.

„Mindent megpróbáltam összegyűjteni, amit szeretett. Sokan jelezték, hogy szeretnének Schwarzeneggertől és Sylvester Stallone-tól is egy aláírást. Rengeteg filmes relikvia lesz az árverésen, mint például a Rambo című filmek kései, de Andy egyik kedvenc Munkácsy-festmény is ott lesz, nem beszélve a legértékesebb darabról: Andy Bentley típusú autójáról. Hatalmas becsben tartotta ezeket a tárgyakat, sokat direkt idehozatott Amerikából, hogy vele legyen az otthonunkban. Nehéz lesz megválni tőlük, de egyrészt a bevétel jó célra megy, másrészt talán nekem is könnyebb lesz egy picivel, hogy nem egész nap az ő emlékei között vagyok” – mesélte Timi, aki azt is elmondta a lapnak, melyek azok a tárgyak, melyektől semmilyen körülmények között nem lenne hajlandó megválni.

„Fényképalbumokat csináltunk egymásnak, gyűjtöttük a közös emlékeinket. Készítettem egy albumot az életéről és a filmes munkásságáról, azt majd láthatja a közönség is. A másik, amit nem adok, az a védjegyévé vált napszemüveg, illetve a jegygyűrűm, amit egy ideje már nem hordok, hanem a széfben tartok” – tette hozzá a szomorú özvegy.

Timi, ahogy az adásban, úgy a lapnak is megerősítette, hogy a lassan egy éve történt haláleset miatt szüksége van a környezetváltozásra, ezért döntött úgy, hogy hosszú időre elhagyja az országot.

„Most az a cél, hogy találjak Los Angelesben egy házat, mert az itteni otthonomból el kell költöznöm és egy évig Amerikában kell tartózkodnom ahhoz, hogy az állampolgárságot megkapjam. Rá kellett jönnöm, ki kell szakadnom ebből a fájdalmas környezetből, amiben Andy halála óta vagyok. Mindenki róla beszél, róla kérdez. A legtöbben kedvesek, szeretetteljesek, de nem mindenki. Vannak, akiktől olyan rosszindulatot tapasztalok, amit nem tudok elfogadni, néha azt érzem, a gonosz emberektől megfulladok. Bárcsak itt lenne Andy” – mondta könnyezve Timi, aki férje után szintén a filmes szakmában szeretné megvetni a lábát az Egyesült Államokban.

„Szeretnék kint találni egy olyan elfoglaltságot, amit szeretek csinálni. Sok forgatókönyv van az asztalomon, némelyikből nagyon jó filmeket lehetne csinálni, belekóstolnék a producerkedésbe is. Szeretném továbbvinni Andy örökségét, sokat segítettem neki élete során, rengeteg filmtervvel kapcsolatban kérte ki a véleményemet. Szívügye volt a Puskás öcsiről készülő történet, annak is szeretném továbbvinni a fejlesztését és egy nap leforgatni” – tette hozzá.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Magyar hokicsoda Fehérváron, még a vesztes norvégok is csak tátották a szájukat

origo.hu

G.w.M elmondta, mitől érzi nőnek magát egy nő

borsonline.hu

„Ez nem megengedett!” – áll a bál a TV2-es műsor két szereplője körül, eltanácsolnák őket

magyarnemzet.hu

Juszt alpári húzása, ezúttal Orbánnal piszkoskodott, de csúnya vége lett

ripost.hu

Súlyos dologgal vádolják a nézők a Házasság első látásra szereplőjét

mandiner.hu

Ukrajnában szavaztak a magyarokról – lesújtó a végeredmény

origo.hu

Rengeteg ukrán embert mészárolhatnak le az új ukrán taktika miatt

mindmegette.hu

5 tisztítószer, amire valójában semmi szükség, mégis megveszed

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Döbbenet: Netes koldusnak állt az RTL Klub sztárja

magyarnemzet.hu

Nem várt támogatás érkezett Orbánnak, magyar sztárok álltak a politikája mellé

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

LELKIZŐ

Itt a vége: Kilakoltatják a TV2 fiatal sztárját és teljes családját

LELKIZŐ

Kimondta a bíróság Bódi Guszti válását: "Most már valamennyivel könnyebb"

LELKIZŐ

"Jobb a kapcsolatunk, mint valaha" - Tápai Szabina újra összejön Kucsera Gáborral?

LELKIZŐ

Kőgazdag Metta kendőzetlenül vallott a testvéréről: Nagyon rossz kapcsolatunk van

LELKIZŐ

Vilmos herceg lenyúlta Katalin megható szavait

LELKIZŐ

Paprika Dorina drámai vallomása: "Nem tudni, hogyan lehet nekem gyermekem"

LELKIZŐ

"A kommentelők egy része szerint még csak ember sem vagyok, nemhogy magyar" – Gyűlöletcunami zúdul hazánk legszebb lányára

LELKIZŐ

Felfoghatatlan gyász: Meghalt a Harry Potter és a Star Wars sztárjának felesége, hatalmas a fájdalom