LELKIZŐ

Megdöbbentő kijelentéseket tett Harry herceg

A herceg szerint senkinek nem kell II. Erzsébet trónja, és kemény kritikával illette családját is.
  • Szerző: The_M

Harry herceg száját az egyik amerikai magazinnak adott interjújában hagyták el kemény mondatok. Szerinte az uralkodói családban senki nem akar II. Erzsébet trónjára ülni, ha eljön majd az idő.

Van-e olyan köztünk, aki király vagy királynő akar lenni? Nem hinném. De tesszük a dolgunkat, amikor kell

– jelentette ki Diana 32 éves fia, aki azt is kifejtette, hogy a királynő a család fiatal tagjait már nem kényszeríti a szigorú hagyományok betartására. Így Vilmosnak, Katalinnak és Harry-nek esélye van arra, hogy modernizálják a monarchiát, és ezzel fenntartsák úgy, hogy a mai világban is működőképes legyen. De a 60 éve uralkodó királynő helyét nem akarják és nem is tudják majd betölteni.

Emellett beszélt arról is, hogy élete nagy részében úgy érezte magát, mint egy aranyhal az akváriumban, amit mindenki megbámul, és sehova sem mehet. Leginkább akkor érintette ez rosszul, amikor több kilométeren át anyja koporsója mögött kellett sétálnia Londonon keresztül. Miközben több ezren nézték a helyszínen, és milliók a tévében. Azt a pillanatot sose fogja megbocsájtani a családjának.

„Nem hiszem, hogy egy gyerektől szabad lenne ilyet kérni, legyenek akármilyenek a körülmények. Ilyen nem történhet, és szerintem ma már nem történne így.”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?