LELKIZŐ

Megdöbbentő képsorozatot posztolt a magyar színésznő

Pataki Szilvia nem tudta visszatartani könnyeit, amikor az interneten meglátta ezt a képsorozatot. Azt mondja, sok mindent átértékelt magában.
  • Szerző: Buster

Hogy a képek egyetlen fotós munkáját dicsérik–e, azt nem lehet tudni, de az biztos, hogy mindegyik pillanat olyasmit örökít meg, és olyasmire világít rá, amire az emberiség nem lehet büszke.

A Barátok köztből is ismert színésznő Pataki Szilvia perceken át pörgette a két tucat képkockát, mire úgy döntött, megosztja ismerőseivel a látványt, amit ő maga képtelen volt feldolgozni. Azok ugyanis olyan gyermeksorsokat ábrázolnak melyek ép ésszel tényleg alig felfoghatóak.

"Azt hiszem a képek némelyikét külön-külön láttam már valahol, de így egybegyűjtve egészen elképesztő hatást gyakoroltak rám. Ahogy néztem éreztem, hogy betelt nálam a pohár.

Annyi fájdalom, reménytelenség és elkeseredettség sugárzik róluk, amit én könnyek nélkül képtelen voltam befogadni.

Nem küldetéstudat munkál bennem, hiszen a világ keserűségével szemben egyénként szinte tehetetlen vagyok, csak szerettem volna, ha az ismerőseim megnézik a sorozatot és beszélni kezdenek róla”- mondja a %%-nak a Nemzeti Színház színésznője, aki azért mégiscsak üzenni szeretne a megrázó fotókkal.

"Főleg azoknak szólnak a képek, akik hajlamosak az önsajnálat bugyraiba merítkezni, ha történik velük valami rossz.

Ha ugyanis megnézik ezeket a képsorokat, rájöhetnek, hogy a problémájuk milyen groteszknek is hat a gyermeki szenvedéssel szemben.

Mostanában több időm jutott arra, hogy körbenézzek a minket körülvevő szélesebb világban, és sok mindent át is értékeltem az életemben. Szeretném, ha a környezetemben élőkben is elindítanának valamit például ezek a képek"- fűzte hozzá Nacsa Olivér kedvese.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Ezt a forralt bor receptet mindenki elkéri!
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?