LELKIZŐ

Szörnyű magánéletéről vallott Mary Zsuzsi volt férje

Az első felesége betegesen féltékeny volt, olyannyira, hogy az idegösszeomlás szélére sodorta a férfit.
  • Szerző: ripost

Ötven éve fölöslegesen disszidált Németországba Dobos Attila. A népszerű énekes most elárulta, hogy korábban a másodfokú bíróság érvénytelenítette a vagyonmegosztási pere ítéletét, ami miatt elhagyta Magyarországot.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: MTI/Mohai Balázs

Első házassága ugyanis pokoli volt, és szörnyű véget ért. Pályakezdő fogorvosként beleszeretett az asszisztensnőjébe, összeházasodtak, de a lányuk születésével megromlott a kapcsolatuk.

„Minden énekesnőre féltékeny lett, akivel együtt turnéztam. Rögeszméjévé vált, hogy összeszűröm velük a levet. Hűséges voltam, de az ideg-összeroppanás szélére sodort” – idézte fel a Blikknek a legendás dalszerző, aki gyógykezelésre is szorult.

Amikor Attila már aludni sem tudott, pizsamában menekült el otthonról, de a válóperig fizette a gyerektartást.

A házasságunk négy éve alatt született szerzemények után járó jogdíj felét követelte, méghozzá örökre. Két hetet kaptam a bíróságtól, hogy kifizessem az elmúlt négy év járandóságát, ami horribilis összeg volt. Az ihlet is elhagyott, ekkor döntöttem el, disszidálok. Ezt akkori nejem, Mary Zsuzsi is támogatta, mert világot akart látni” – fogalmazott Dobos, aki úgy véli, itthon kellett volna megvárnia a másodfokú ítéletet.

És ezeket olvastad már?