LELKIZŐ

Élőben jelentkezett Geszti Péter legendás édesanyja: Mindenem fáj

Péntek reggel rengeteg Retro Rádió hallgató szemébe csalt könnyet az a néhány perc, amíg a műsorvezetők felköszöntötték a születésnapos legendát.
  • Szerző: Buster

Nincs olyan valamire való rádióhallgató hazánkban, akinek ha azt mondjuk, Márta néni, ne vágná rá azonnal, hogy „Kezit csókolom!”. Hiszen Márta néni sok éven át volt szerves része a legendás Bumeráng című műsornak, mint amolyan minden lébe kanál nyugdíjas, aki véleményével minden alkalommal mosolyt csalt egy ország arcára.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Retro Rádió

Geszti Péter édesanyja szombaton ünnepli 88. születésnapját, így természetesen Bochkor Gábor idén is élő adásban köszöntötte mindannyiunk Márta nénijét, aki most is sziporkázott és vidám volt, pedig az egészsége alaposan megromlott az utóbbi években.

„Minden tagom fáj, de nem hagyom magam leigázni!”- summázta mindjárt állapotát az idős asszony, aki évek óta egy speciális járókeretet használ a mozgáshoz, hiszen két csípőprotézissel él. Ennek ellenére Márta néni sosem unatkozik. El is árulta, mivel tölti mindennapjait.

„Minden reggel jön Irénke, az én segítségem. Főz nekem egy kávét és megtárgyaljuk a világ folyását. Aztán leülök a komputer elé és megnézem mi mennyibe kerül, majd Irénke elmegy és bevásárol. Leginkább az internetet bújom, az a kedvenc időtöltésem. Rengeteget facebookozom és persze kommentelek is. Ezen kívül tévézek, rejtvényt fejtek és telefonálgatok” - magyarázta Márta néni, aki születésnapja alkalmából Orbán Viktortól is kapott egy köszöntő levelet.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?