LELKIZŐ

Döbbenetes röntgenfelvételt mutatott csonttöréséről Marsi Anikó

A Tények műsorvezetőjének egész életén át viselnie kell majd a lábába tett csavarokat. Elárulta, bár az elején nagyon meg volt ijedve, amikor megtörtént a balesete, és felállni sem tudott, most már újra eljár futni is.
  • Szerző: ripost

Márciusi szerencsétlen esése óta újra jól érzi magát Marsi Anikó. A Tények műsorvezetője figyelmetlenségből rosszul lépett, és olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy hét titáncsavarral kellett rögzíteni a lábában a csontokat.

Fotó: FEM3

Mindez szerencsére nem okozott maradandó károsodást, Anikó három hónappal a baleset után már újra hódolt a szenvedélyének, a futásnak.

A döbbenetes röntgenfelvétel azért őt is sokkolta, főleg, mivel csak néhány napja látta először, mik is vannak pontosan a lábában.

„Engem is meglepett, tegnap kértem el a felvételt a legjobb barátnőmtől, aki egyben az altatóorvosom is volt. Ez komoly azért, hét csavar van a lábamban” – mondta el a FEM3 Caféban Anikó, aki az ijesztő látvány ellenére nem érzékeli a csavarokat a lábában.

Fotó: FEM3

„Egész életemben bennem lesznek a titáncsavarok. Cserebere fogadom, többé vissza nem adom. Ennyivel többet érek” – fogalmazott viccesen a műsorvezető.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?