LELKIZŐ

Már most tart a hétfőtől Rubint Réka: Azt is elárulta, miért

Réka hétfőn Joshi Bharat első vendége lesz a Life TV reggeli műsorában. A fitnesz hazai nagyasszonya várja már a beszélgetést, de előre tudja, mi lesz a vége...
  • Szerző: Buster

Hétfő reggel visszatér a képernyőre Joshi Bharat, aki onnantól kezdve minden hétköznap reggel a Life TV Ébredj velünk! című műsorának utolsó blokkjában beszélget majd egy-egy hírességgel. Az indiai származású műsorvezető elsőként Rubint Rékát hívta meg egy lélekboncolgató beszélgetésre, hiszen kíváncsi rá, mi történt a sztáranyukával, mióta utoljára ültek le egymással szembe.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost

Réka akkoriban veszítette el imádott édesapját, és bizony nem is tudta visszatartani a könnyeit, amikor a sorselemző a papára terelte a szót. Éppen ezért úgy gondolja, most sem ússza majd meg könnyek nélkül a találkozást.

„Joshival találkozni mindig felszabadító érzés, hiszen nagyon finom érzékkel tapint rá arra, ami az ember lelkét nyomja. Az az igazság, hogy vele szemben ülve az ember hajlamos elfelejteni, hogy közben forognak a kamerák. Bevallom, már most tudom, hogy hétfőn sírni is fogok...”- mondta a -nak Réka, akiről a napilap szombati számában Joshi Bharat is elmondja gondolatait.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?