LELKIZŐ

Már három éve nem beszél kitagadott lányával Bangó Margit!

Nem csillapodnak a kedélyek a Bangó családban. Az anya-lánya kapcsolat visszafordíthatatlanul tönkrement.
  • Szerző: Ripost

Állítólag egy munkával kapcsolatos anyagi kérdés miatt robbant ki először a vita a Kossuth-díjas énekesnő és lánya, Marika között, kereken három évvel ezelőtt.
A súlyos családi nézeteltérést eddig igencsak bizalmasan kezelte mindkét fél, így máig csak nagyon keveset lehetett tudni arról, pontosan miért is szakítottak meg egymással minden kapcsolatot.

Az ügy addig fokozódott, hogy Bangó Margit az Aktív kamerái előtt kitagadta a lányát. Az üzente neki, hogy ne számítson örökségre, felejtsék el egymást végleg. Az énekesnő azóta nem hajlandó beszélni a viszályról, mélyen eltemette magában az egészet.

A %% most megkereste Marikát, hogy arról érdeklődjünk, történt-e javulás az édesanyjával való kapcsolatában. A szintén sok fellépéssel büszkélkedő énekesnő hangján szomorúság hallatszott, amikor feltettük kérdésünket.

"Ugyanolyan a helyzet, semmi sem javult, és nem is fog!

- mondta határozottan Bangó Marika, aki még mindig kitart az álláspontja mellett: nem békül!

"Egyébként remek a magánéletem. Élvezem, ha a színpadon állhatok, ráadásul megadatott az a szerencse, hogy a férjem a zongoristám, így nemcsak otthon, hanem a munkában is együtt tudunk lenni. A nyaralás is megvolt már, külföldre is gyakran járunk fellépni, teljesen kerek az életünk, kiegyensúlyozottak vagyunk!" - fűzte hozzá az elismert nótaénekes lánya.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?