LELKIZŐ

Majka őszinte vallomása: Mintha elvettek volna egy évet az életünkből

A rapper számára is nagyon nehéz volt az elmúlt néhány hónap, felemás volt számára a nyár.
  • Szerző: ripost

Őszinte interjúban vallott Majka az elmúlt hónapok eseményeiről és arról, hogyan viselte a pandémia miatt rendhagyó nyarat.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A rapper örül, mert újra együtt zenélhet Curtisszel, és a szülési szabadságon lévő Kollányi Zsuzsit is egy kiváló énekesnővel, Nikával pótolhatja. Az viszont mindenképpen nyomot hagyott benne, hogy rengeteg fellépése elmaradt.

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

„Eléggé felemás volt ez a nyár – vagy inkább semmilyen. Mintha elvettek volna egy évet az életünkből. Legalábbis mi így éreztük. A fiatalok azért, mert nem voltak koncertek, az idősebbek azért, mert nem volt semmilyen kikapcsolódási lehetőség, a legidősebbek pedig azért, mert féltek” – mondta el a Like Balaton portálnak a rapper.

Majka a gyermekkori élményeiről is beszélt, amelyek a Balatonhoz kötik őt: kisfiúként a szüleivel SZOT-beutaltként üdülhettek egy hetet.

„A SZOT-beutalós időszakban gyakran jártunk Apáékkal, amikor még minden dolgozónak járt az üdülés. Ott töltöttünk egy hetet és éjjel-nappal pingpongoztunk, együtt voltunk a családdal – imádtuk azt az időszakot. Legalább kétszáz gyerek volt ott rajtunk kívül, akikkel nagyon jó volt együtt lenni.”

Majka a gyermekeivel is szívesen jár a magyar tengerhez, jóllehet, a pancsolás helyett őt inkább a víz látványa teszi boldoggá.

 

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Várd a vendégeket a legédesebb linzerekkel az ünnepek alatt!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?