LELKIZŐ

Majka fájdalmas titkot árult el a múltjából

A rapper húsz évvel ezelőtt veszítette el az édesapját, és bár nagyon szerette őt, a halála rádöbbentette arra, hogy nem akar rá hasonlítani.
címkék:
  • Szerző: ripost

Húsz éve veszítette el az édesapját Majka. A rapper imádott szülője csupán negyvenöt éves volt, amikor egyik este meccsnézés közben infarktust kapott. Majka ott ült mellette, és bár korábban azt tervezte, hogy Kanadába utazik az akkori barátnőjével, az édesapja halála miatt Magyarországon maradt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Majka húsz éve veszítette el imádott édesapját

Majka húsz éve veszítette el imádott édesapját
Fotó: Sulyok László / Ripost

Majka most, túl a negyvenen, egyet biztosan tud: nem szeretne olyanná válni, mint az édesapja, legalábbis olyan értelemben semmiképpen, ahogy az apukája széthajtotta magát és eközben elfojtotta a problémáit – írja a Blikk.

„Apám tiszta szívű, őszinte, jó humorú ember volt, aki soha nem piázott, egy kortyot nem ivott. Ám közben megalkuvó volt. Mindig hagyta, hogy elnyomja őt egy erősebb hang, ezért nem akarok olyan lenni, mint apám volt. Az, ahogyan élt, odavezetett, hogy negyvenöt évesen infarktust kapott. Az utolsó években éjjel-nappal dolgozott, és csalódott, mert a második házassága sem úgy sikerült, ahogyan ő gondolta volna. Láttam, hogy mit nem szabad csinálni, tudatosan lettem másmilyen, mint az apám. Közben pedig azért titkon mégis akartam rá hasonlítani, mert annyira jószívű volt. Huszonkét éves voltam, amikor meghalt. Ez segített abban, hogy fiatalon megfogadjam, ha sz*rul érzem magam, akkor elmondom és eljövök onnan, függetlenül attól, hogy mennyit keresek”- mondta el az ATV Húzós című műsorában Majka.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?