LELKIZŐ

„Majdnem meghaltam, kómában voltam” – drámai vallomást tett Gabriela Spanic ikertestvére

Nemcsak a vásznon, a valóságban is tragédiák és betegségek nehezítik Gabriela Spanic és családjának életét.
  • Szerző: Ripost

Gabriela Spanic édesanyja pár hete rákban hunyt el, és a színésznő élete is drámai fordulatokkal van tele, ráadásul egy a mexikói tévében a napokban adásba került interjúból kiderült, a Dancing with the Stars versenyzőjének ikertestvérét sem kerüli el a balszerencse – figyelt fel rá a Blikk. Daniela testében nemrégiben egy tojásnagyságú cisztát találtak, ráadásul egy korábbi baleset miatt a mozgásában is korlátozott: nem tudja használni a jobb karját. Most retteg attól, hogy édesanyja sorsára jut.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Tv2

„Újra meg kell hogy műtsenek, mert túlságosan gyorsan növekszik, most egy nagyjából tojásnagyságú cisztám van. Nem tudom még, hány operációt kell végigcsinálnom, és meddig kell a kórházban lennem. Bevallom, félek attól, hogy én is rákos leszek” – sóhajtott aggodalmasan az egykori modell. „Egy autóbalesetben szinte elvesztettem a jobb karomat, ripityára tört a csontom, ezért tele vagyok platinalemezekkel” – árulta el a Venga La Alegría című műsorban Daniela, aki ennek ellenére csodálatos festményeket készít, amelyeket az elmúlt közel másfél évtized eseményei ihletnek. Gabriela Spanic testvére ugyanis 13 évvel ezelőtt, öt hónapos terhesen sztrókot kapott, amely miatt több mint két hétig kómában volt.

Amikor agyvérzést kaptam, majdnem meghaltam, kómában voltam– mesélte a tévének a volt modell, akinek akkor újra kellett tanulnia járni.

És ezeket olvastad már?