LELKIZŐ

„Verám, gyönyörű kis édesem...” – megrendült a gyásztól a magyar színész

Megtörten nyilatkozott Koncz Gábor, akit mélyen megviselt szeretett barátja és kollégája, Venczel Vera elvesztése.
  • Szerző: Doris

Koncz Gábor és az október 22-én elhunyt Venczel Vera évtizedek óta szoros viszonyt ápolt, többször játszottak együtt a színpadon, valamint filmekben is. Mindketten szerepeltek az 1968-as Egri csillagokban, valamint több darabban házaspárt is alakítottak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

"Verám, gyönyörű kis édesem..." – megrendült a gyásztól a magyar színész

Fotó: Móricz-Sabján Simon

„Verám, gyönyörű kis édesem... El sem akarom hinni, hogy nincs többé” – kezdte a Blikknek gyászoló színész, aki a hírekből tudta meg, hogy mi történt.

„Csodás, jó lélek volt, egy tiszta lány. Egy kis vézna, gyönyörű alkatú hölgy volt, aki azonnal felkeltette a férfiak figyelmét, de olyan teremtés volt, hogy senki nem mert volna kéretlenül udvarolni neki. Egy igazi tehetség volt. Sajnos nagyon rég láttam, de azt tudtam, hogy hosszú ideje beteg. Az van, hogy meghalunk, ez a dolgunk, és el kell fogadni az élet rendjét. Sajnos azt kell mondjam, hogy lassan már hozzá vagyok szokva ahhoz, hogy akiket szeretünk, és meghatározó szerepük van az életünkben, azok közül alig él már valaki. Majd újra megnézem a régi filmeket, amikben játszott, én így emlékezek rá”

- sóhajtott Koncz.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Ez a mákos guba lesz az ünnepi asztal sztárja
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?