LELKIZŐ

Megrázó videóban kért bocsánatot L.L. Junior

Az énekes a Tények Plusznak adott interjújában beszélt kisfia elvesztéséről, és arról, mennyire elveszettnek érezte magát a tragédia utáni napokban.
  • Szerző: ripost

Exkluzív részlet jelent meg abból az interjúból, amit L.L. Junior adott a Tények Plusznak. A teljes riportot kedd este láthatják a nézők, ám a rövid előzetesből is jól látszik, hogy az énekes borzasztó állapotban van.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Junior elárulta, semmit nem tud a baleset körülményeiről, kisfia halála óta nem kapott választ az általa feltett kérdésekre.

„Ez nem az én dolgom... Bárhogy is volt, ez már nem hozza vissza a kisfiamat. Ha bárkit okoltam, az azért volt, mert kétségbeestem. Nekem nem lesz attól jobb, hogy másnak rosszabb. Nem vagyok egy haragtartó ember, nagyon sajnálom, hogy a temetőből élőztem. Nagyot tévedtem, elnézést kérek mindenkitől, de soha nem történt még ilyen velem, és el voltam veszve, nem tudtam kezelni a helyzetet” – fogalmazott Junior.

Az énekes most hasonló helyzetben levő szülőkkel osztja meg a fájdalmát, ők segítettek neki abban is, hogy elmagyarázza a kisfiának, Lacikának, miért nincs már velük Dávidka.

„Elmondtam neki, hogy az öccse a szívünkben él tovább. Olyan, mint a szél: nem látjuk, de tudjuk, hogy élet van benne...”

v

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Várd a vendégeket a legédesebb linzerekkel az ünnepek alatt!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?