LELKIZŐ

Megrázó interjúban vallott gyermekei anyjáról L.L. Junior

A rapper másfél héttel ezelőtt veszítette el imádott kisfiát. Bár a gyász teljesen összetörte, muszáj erősnek maradnia. Most egy exkluzív interjúban törte meg a csendet.
  • Szerző: ripost

Zokogva imádkozott az autóban és elájult L.L. Junior, miután megtudta, hogy kisfiát elgázolták, és elhunyt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A rapper a Tények Plusznak adott exkluzív interjút kisfia másfél héttel ezelőtti tragédiájáról. A videóban feltűnt nagyobbik fia, a hatéves Lacika is, aki megmutatta a nézőknek, hogy öccse fent van a mennyországban.

„Épp lejöttem a színpadról, amikor csörgött a telefonom, és Csilla barátnője elmondta, hogy balesetet szenvedett a kisfiam. Hívtam Dávid anyukáját, aki sikoltozott, nem értettem, amit mondott... Közben elindultam haza, és a fiam életéért könyörögtem. Tudtam, hogy egyre kevesebb az esély, és ha sikerül is az újraélesztés, élete végéig nyomorék marad a gyermekem. Könyörögtem a Jóistenhez, hogy ne vegye el a gyermekemet. El is ájultam az autópályán, fellocsoltak. Okoltam mindenkit...” – fogalmazott Junior, aki azt is elmondta, nagyobbik fia először dühös volt az öccsét elgázoló autóra.

„Ő végignézte az egészet, mindent elmondott, azt is, hogy repült Dávid kis kulacsa...”

Junior nagyon megbánta, hogy a nyilvánosság előtt összeugrott gyermekei édesanyjával: tudja, gyenge volt, és már sajnálja, amit tett. A temetésen már kézen fogva búcsúztatta Csillával a kisfiukat.

„Nem háborúzunk tovább Csillával. Meggyőződésünk, hogy jó helyen van már Dávidka...” – fogalmazott a rapper, aki a jövőben is közös felügyeleti jogot tart fent Csillával a másik fiuk, Lacika érdekében.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Készülj velünk az ünnepekre! Készítsd el a legjobb recepteket!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?