LELKIZŐ

Lezárult egy korszak Csobot Adél életében

A fiatal sztáranyuka nem kertelt, őszintén beszélt magánéletéről!
  • Szerző: Doris

Élete egyik legnehezebb időszakán van túl Csobot Adél! A 23 éves sztáranyuka nagyon nehezen viselte, hogy párja, Istenes Bence 50 napra Ázsiába utazott, ő pedig kettesben maradt fiával, a kis Nátánnal.

Bár őrülten hiányoztak egymásnak, az 50 nap szerencsére hamar elrepült, így Adél újra magához ölelhette gyermeke apját.

"Lelkileg nem volt egyszerű időszak, kemény ötven nap volt, amelyeket folyamatosan számoltam vissza. Bence is első nap felírta a falára egytől ötvenig a számokat, és mindennap lehúzott egyet. Mert annak ellenére, hogy az ember pontosan tudja, mennyi van még hátra, jó látni, ahogy fogynak a napok"

- mesélte a Blikknek a bohókás énekesnő, akinek fenekestül felfordult az élete a kis csöppség érkezésével. Míg addig színésznőnek és énekesnőnek tartotta magát, Nátán születésével más dolgok kerültek előtérbe, és ma már nincs fontosabb szerep számára az anyaságnál.

Korábban is felelősségtudatos voltam, de most a sors rám bízott még egy életet

- mondta bölcsen Adél, aki újabban kétlaki életet él, Budapest és Köln között ingázik szerelmével és kisfiával. Arra viszont odafigyel, hogy ne égessenek fel semmit maguk mögött, és mindkét városban harmonikus és teljes legyen az életük.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?