LELKIZŐ

Lehullt a lepel: így jutott túl a válásán Ábel Anita

Nehéz időszakon van túl Ábel Anita, de ma már jobb formában van, mint valaha. Azt is elárulta, hogyan került ismét egyenesbe.
  • Szerző: Ripost

Újra párra lelt, szenzációsan néz ki, és egy új sport szerelmese is lett az elmúlt időszakban Ábel Anita. A színésznő, aki vasárnaponként a Spektrum Home-on látható NőComment! műsorvezetőjeként sziporkázik, pár éve tudatosan váltott életmódot. Most azt is elárulta, a tavalyi válása miatti nehéz pillanatokban a sport sokat segített neki, hogy át tudjon lendülni a problémákon.

„Néhány évvel ezelőtt volt egy tudatos életmódváltásom, de nem akarok hazudni, a tavalyi év nyilván megviselt. Sokszor a humor és a sport lendített át a nehéz perceken. Évek óta rendszeresen jógázom, felfedeztem magamnak a SUP-ot, aminek idén nyáron teljesen a rabja lettem a lányommal együtt” – árulta el Ábel Anita, aki az egyre népszerűbb sportra, a SUP-ra utalt, amelyen egy felfújható szörfdeszkán állva kell evezni.

A színésznő annyira remek formába jött, hogy rendszeresen kérik tőle a rajongók, árulja el a titkát. És ha Ábel Anita mindenki problémájára nem is tudja a megoldást, szerinte a legfontosabb az, hogy legyünk jóban magunkkal.

Nem tudok receptet, csak azt tudom mondani, mindenki fogadja el magát olyannak, amilyen. Ne ítélkezzen mások felett, ne legyen a szívében harag és irigység, és ha rosszul érzi magát a bőrében, tegyen érte, hogy ne így legyen. Sokat mosolyogjon, és akkor nemcsak ő lesz szebb, hanem a világ is szebbnek fogja látni„

– magyarázta Anita, aki a női talkshow-ban is egyre többször mutatja meg érzékenyebb oldalát.

”Sosem voltam kemény. Én szarkasztikus vagyok, magammal is, ha kell, nyilván azért is vagyok a NőComment! műsorvezetője, mert szükség volt a csípős humoromra, hogy ilyen lendülete is legyen a műsornak. Természetesen, ha olyan a téma, vagy valamelyik szereplő kinyitja a lelkét, ott nincs helye a szarkazmusnak, magam is egy empatikus ember vagyok, és szeretem, amikor a résztvevők őszintén megnyílnak„ – árulta el Anita a Blikknek, aki szerelméről, Robertóról nem szeretett volna beszélni, de azt elárulta, valóban nagyon boldog.

”Sok munka van abban, hogy mindenki, aki érintett volt a múlt történéseiben, most szerelmes, boldog, kiegyensúlyozott, és ez a legfontosabb„ – tette hozzá a színésznő.

 

És ezeket olvastad már?