LELKIZŐ

Lajcsi vallomása: Minden évben fájdalommal indul a születésnapom

A trombitamûvész évről évre ugyanúgy ünnepli születésnapját. Ébredés után első gondolatai a szülei körül forognak...
  • Szerző: Buster

Galambos Lajos pénteken ünnepli 58. születésnapját. A trombitaművész szereti ezt a napot, annak ellenére is, hogy évről évre kicsit keserűen indul számára.

"Köszönöm a köszöntést, jó érzés, hogy megint egy évvel fiatalabb lettem. Valahogy nem érzem az idő múlását, de tényleg... Fittebb vagyok, mint mondjuk tíz évvel ezelőtt, az biztos"

- kezdte a %%-nak Lajcsi, aki vidáman nyitotta a beszélgetést, de aztán kissé elszomorodott...

"Félretéve a tréfát, az idei születésnapom is pontosan úgy kezdődött, ahogy sajnos sok éve az összes. Kimentem a temetőbe a szeretteim sírjához, hiszen már nem élnek a szüleim és  a nagyszüleim sem. Megköszöntem nekik az életemet..."

- mondta Lajcsi.

"Délután a gyermekeimmel találkozom a belvárosban egy ötórai teára, és ahogy mindig, a gyermekkoromról mesélek nekik. Elmondok nekik pár történetet, amiből kiderülhet számukra, hogy én sem voltam olyan jó gyerek... Este aztán folytatódik egy közel negyven éves hagyomány, vagyis, hogy a barátaimmal vacsorázom."

Nem tartunk nagy bulit, hiszen szombaton két koncertünk is lesz

- mesélte Galambos Lajos, aki úgy érzi, egyelőre messze elkerüli a középkorúak rettegett válsága.

"Szuper év van mögöttem, ami rengeteg munkával telt és nem várok mást az előttem álló évtől sem. Nem változom az idő előrehaladtával és nem érzem, hogy jönne a kapuzárási pánik. Nem vágyom sportkocsira, vagy toronyórára lánccal, egyszerűen csak szeretném tovább élni a boldog életemet, amiért nagyon hálás vagyok a feleségemnek és a három csodálatos gyermekünknek"

- nyilatkozta a %%-nak a zenész, aki nem tagadja, kissé üres lett a hatalmas mocsai ház, amióta gyermekei kirepültek.

"Tudom én, hogy az élet rendje a gyerekek kirepülése, de kár lenne tagadni, hogy kissé csendes lett a ház, amióta mindannyian Budapestre költöztek a tanulmányaik miatt. Persze ha csak tehetik, hazaszöknek egy kicsit, de hiányoznak a hétköznapokban. Korában azt gondoltam, hogy hetente meglátogatom őket, de időközben arra jutottam, hogy inkább hagyom, hadd járják a saját útjukat"

- árulta el Lajcsi.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?