LELKIZŐ

Megszólalt L.L. Junior: Harcol halálra gázolt kisfia édesanyjának szabadságáért

Az énekest sokkolta, hogy volt kedvese, Hopp Csilla akár börtönbe is kerülhet.
  • Szerző: Doris

Gondatlan emberölésnek nyilvánította a rendőrség azt a szörnyű balesetet, amelyben L.L. Junior és Hopp Csilla közös kisfiát, Dávidkát elgázolta egy autó Zuglóban.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Megszólalt L.L. Junior: Harcol halálra gázolt kisfia édesanyjának szabadságáért

Fotó: Ripost

Az énekes szerda délelőtt egy Facebook-bejegyzésben reagált a hírekre. Elmondta, ő már nem hibáztatja, nem okolja Csillát a történtekért.

„Életem egyik legnehezebb, de mégis legfelemelőbb döntését hoztam meg, amikor elengedtem a vádlást. Végzetes hibát követett el Csilla, soha sem fog begyógyulni Dávidka elvesztése, de már rég nem okolom és nem is hibáztatom őt emiatt.Nekem az a legjobb, ha Lacika száz százalék anyai és apai szeretetben nő fel. És a tragédia után nagyon sokat dolgoztunk / dolgozunk ezen. Hallottam hogy petíciót nyújtanak be (egy szülői alapítvány) hogy mentsék fel, illetve ne kerüljön börtönbe. Természetesen minden eszközömmel támogatom ezt, sőt, mi is ezt fogjuk kérni, ha a bíróság meghallgat majd”

- írta Junior, hozzátéve, mindenkit arra kér, hogy támogassák Csillát.

Később így folytatta:

„Azért azt még gyorsan hozzátenném:

1. Ez a döntésem 2019 decemberében született meg, amikor megegyeztünk a közös felügyeleti jogról (heti váltás), csak a sebek feltépése miatt, ezt jobbnak láttam tisztázni.

2. A rendőrség és ügyészség nyomoz és eljárást folytat két éve már, amiből engem tavaly kizártak , tehát egy vadidegen ember látja el Davidka védelmét . Nem vagyok hatással ezekre. És nem én indítottam az eljárásokat. Amikor egy ilyen tragikus esemény történik előzményekkel több felnőtt felügyelete alatt, akkor azt a nyomozást KÖTELESSÉGE az illetékes hatóságnak elindítani. Ezt most fejezte be (2 év után), és úgy látta, hogy megalapozott a gyanú a gondatlanság vétségének.

Tehát felelős igenis létezik. Ezek tények.

3. Nekem attól nem lesz jobb, ha neki rosszabb, sőt nekem / nekünk az a jó ami neki is jó. Ezert is kértem hogy támogassuk együtt őt. Pont.

4. Tudva az igazságot sokáig vádoltam, mert rengeteg kamut láttam a hírekben és az igazságtalanság nagyon feldühített, ehhez meg sok idő kellett, hogy ülepedjen, és talán soha sem fog beforrni de vádolni és okolni nem fogok és nem is akarok többé senkit sem, mert csak szeretettel szeretnék az Úrban élni, tehát viccesnek tartom amikor azt írja valaki, hogy PR meg kődobálás miatt írtam ki, higgyétek el, 25 évnyi “kövek” eléggé megedzettek.

Végezetül szeretnék kérni mindenkit, hogy tartsa tiszteletben minden családtag gyászát , ahogyan mi sem vagdalkozunk, kérlek ti se tegyétek másképp!”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?