LELKIZŐ

Küzd a betegséggel: hírt adott magáról a koronavírusos Barta Sylvia

A TV2 időjósa három héttel ezelőtt kezdte érezni magán a tüneteket, pedig autoimmun betegsége miatt eddig is fokozottan figyelt az egészségére.
  • Szerző: ripost

Három hete küzd a koronavírussal Barta Sylvia. A TV2 csinos időjósának tesztje pozitív lett, miután több tünetet is tapasztalt magán: izomgyengeséget, lázat, köhögést, valamint a szag- és ízérzékelés elvesztését. Sylvia kálváriájáról a Bors számolt be, csütörtök délelőtt pedig az időjós is hosszú bejegyzésben írt az állapotáról.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: TV2

„Mivel az állapotom hullámzó volt visszatérő lázzal, ezért kérték orvosaim a koronavírus teszt elvégzését. A mintavételt az Országos Mentőszolgálat végezte. Közben egyre jobban köhögtem, égett a mellkasom és újra belázasodtam! Néhány nap elteltével megérkezett a hír, hogy a koronavírus teszt eredménye pozitív! Nagyon nehéz volt a két kislányomnak elmondani, hogy egy bizonytalan kimenetű, ismeretlen betegséggel küzd az anyukájuk. A bejáratnál van az összekészített kórházi csomagom, hogyha SOS menni kell...” – árulta el az Instagramon Sylvia, aki hálás az orvosoknak, hogy a kiszolgáltatott helyzetben is biztonságban érezheti magát.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?