LELKIZŐ

Teljesen összetört Kulcsár Edina: durván beszóltak neki, most reagált

A műsorvezetőt várandósan érte kemény sérelem, miután egy internetes oldal borzalmas dolgokat írt róla és a családjáról.
  • Szerző: ripost

Nagyon megbántódott Kulcsár Edina, miután a Tibi atya nevű blogger szörnyű bejegyzést írt róla és a családjáról.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A bejegyzésben válogatott sértéseket vág Edina fejéhez, azt állítva, hogy a műsorvezető és férje kiárusítják a gyermekeiket a népszerűségük érdekében.

Edina eddig nem szólalt meg a témában, most viszont hosszú bejegyzést írt, amiben felhívta a figyelmet az internetes bántalmazás veszélyeire.

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

„Hazudnék, ha most azt írnám, mennyire szuper jó kedvem van... Persze, most biztosan a várandósság is közrejátszik abban, hogy jobban megviselnek a különböző lelki dolgok! A testi sértést büntetik... de mi a helyzet a lelkünkkel? Idegen emberek azt írhatnak rólunk, amit csak akarnak? Anélkül, hogy utánajárna annak, hogy amit ír, az valóban igaz-e? Ezt (tegnapi gusztustalan cikk ) igazából már el is engedtem, de ebből a kérdésből szépen tovább folytattam az okfejtést magamban és mélységesen elszomorodtam, hogy mennyire nincs jelen a -Közösségi Média- világában a felelősségvállalás fontossága! Már annak is kutya kötelessége lenne ezt előtérbe helyeznie, aki akár ,,csak” 10.000 embert ér el, de aki milliókat ér el? Nekik, hogy nem jut eszükbe, hogy különböző kijelentésekkel/irományokkal lelki bántalmazást folytatnak? Vagy éppenséggel tudják, de ezzel együtt azt is, hogy megtehetik, mert nincsen semmi törvényi szabályozás rá? Ezt miért nem büntetik? Nagyon bízom abban, hogy ez hamarosan változni fog! Szerencsére elég pozitív az életszemléletem, szóval nem lesz itt baj, de mi van azokkal, akik nem tudják a hasonló helyzeteket magukban lerendezni? Ők mihez kezdjenek? Járjanak pszichológushoz? Ezzel valamit kezdeni kell. Nem miattam/miattunk vagy az elmúlt napokban történtek miatt, hanem a szebb jövő érdekében! Mi értelme az utálkozásnak? Az ujjal mutogatásnak? SEMMI! Vagy embereket tényleg az tesz boldoggá, hogy másokat bánthatnak? Nem akarom elhinni! Bocsánat! Itt be is fejeztem, csak nem tudok egyszerűen most másra gondolni. Ezek a kérdések lebegnek a szemem előtt – írta az Instagramon Edina.

Hazudnék, ha most azt írnám, mennyire szuper jó kedvem van... Persze, most biztosan a várandósság is közrejátszik abban, hogy jobban megviselnek a különböző lelki dolgok! A testisértést büntetik... de mi a helyzet a lelkünkkel? Idegen emberek azt írhatnak rólunk amit csak akarnak? Anélkül, hogy utánajárna annak, hogy amit ír, az valóban igaz-e? Ezt (tegnapi gusztustalan cikk ) igazából már el is engedtem, de ebből a kérdésből szépen tovább folytattam az okfejtést magamban és mélységesen elszomorodtam, hogy mennyire nincs jelen a -Közösségi Média- világában a felelősségvállalás fontossága! Már annak is kutya kötelessége lenne ezt előtérbe helyeznie, aki akár ,,csak” 10.000 embert ér el, de aki milliókat ér el? Nekik, hogy nem jut eszükbe, hogy különböző kijelentésekkel/írományokkal lelki bántalmazást folytatnak? Vagy éppenséggel tudják, de ezzel együtt azt is, hogy megtehetik, mert nincsen semmi törvényi szabályozás rá? Ezt miért nem büntetik?☹️ Nagyon bízom abban, hogy ez hamarosan változni fog! 🙏🏼🙏🏼🙏🏼 Szerencsére elég pozitív az éleltszemléletem, szóval nem lesz itt baj, de mi van azokkal, akik nem tudják a hasonló helyzeteket magukban lerendezni? Ők mihez kezdjenek? Járjanak pszichológushoz?🤷🏻‍♀️🙁 Ezzel valamit kezdeni kell. Nem miattam/miattunk vagy az elmúlt napokban történtek miatt, hanem a szebb jövő érdekében! Mi értelme az utálkozásnak? Az ujjal mutogatásnak? SEMMI! Vagy embereket tényleg az tesz boldoggá, hogy másokat bánthatnak? Nem akarom elhinni! 🤦🏻‍♀️ Bocsánat! Itt be is fejeztem, csak nem tudok egyszerűen most másra gondolni. Ezek a kérdések lebegnek a szemem előtt. Hamarosan kimozdulunk ( Fradi-Paks mérkőzésre megyünk ) és ezzel együtt magam mögött hagyom a fentebb írtakat is és ígérem ugyanolyan leszek, mint amit tőlem megszokhattatok.😊 Bocsánat, de a kommenteket is kikapcsolom, mert nem szeretnék már ezzel foglalkozni, csak szerettem volna megosztani veletek az éppen aktuális gondolataimat.❤️ Köszönöm, hogy itt vagytok, hogy kíváncsiak vagytok rám/ránk és, hogy olyan sok támogató jellegű üzenetet vagy akár kommentet írtok.🙏🏼

Habár Edina ehhez a bejegyzéséhez nem engedélyezte a hozzászólásokat, a korábbi fotójához rengeteg támogató hozzászólást kapott a rajongóktól.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?