LELKIZŐ

Összeomlott a veszekedéstől: családi viszályáról vallott Kulcsár Edina

A műsorvezető nyolc évvel ezelőtt úgy összeveszett apjával és annak családjával, hogy teljesen megszakította velük a kapcsolatot.
  • Szerző: ripost

Egészen egy évvel ezelőttig szóba sem állt édesapjával és húgaival Kulcsár Edina.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A műsorvezető először beszélt a családi kálváriáról, ami nyolc évvel ezelőtt, egy félreértésből alakult ki. Edina akkor megszakította a kapcsolatot édesapjával és annak családjával, jóllehet, korábban rengeteg időt töltött náluk.

Fotó: Markovics Gábor

„Buta félreértés volt, amit nem beszéltünk meg. A vita nem köztünk, még csak nem is apu és köztem zajlott... Tudni kell, nagyon nagy a família az ő ágán. A nagymamánknak négy gyereke van, a nagycsaládban pedig könnyen előfordulnak félreértések” – mondta el a Best magazinnak Edina, aki számára innentől nehéz és fájdalmas évek következtek.

Bár az édesanyjával és a dédnagymamájával ugyanazon a lakótelepen élt, mint az apai nagymamája, mégsem látogatta meg őt soha, pedig időről-időre arra gondolt, hogy akkor találkozhatna a szeretteivel.

Egy évvel ezelőtt aztán Edina egy munka során megpillantotta a húgát, akinek annyira fájt a testvére hiánya, hogy tudatosan kerülte a róla készült újságcikkeket és tévéinterjúkat.

„Tudatosan nem követtem, mi van vele, nem olvastam a cikkeket, és nem néztem a vele készült interjúkat. Még azt is a kolléganőim árulták el, hogy babát vár” – mondta el a magazinnak Renáta.

Végül a nővérek között megtört a jég, és azóta annyira szoros a viszonyuk, hogy még Edina cégében is együtt dolgoznak. Úgy érzik, a sok évnyi távolság még inkább megerősítette a kapcsolatukat, mérhetetlenül ragaszkodnak egymáshoz.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?