LELKIZŐ

Kozsó bömbölt, mint egy kisgyerek

Az Ámokfutók frontembere úgy érzi, újra él! Tisztában van vele, hogy a halál torkából jött vissza és hiszi, ezt az emberek szeretetének köszönheti.
címkék:
  • Szerző: Léna

Kozsó visszatért! És nem is akárhogyan: a színpadon zokogott, akár egy kisgyerek! Pénteken 8 hónap kihagyás után tartotta meg első fellépését Szegeden, ahova sokan elmentek, hogy láthassák, hallhassák a súlyos betegségéből felépülő nagy kedvencet. A képek tanusága szerint pedig Kozsó annyira meghatódott, hogy a túlcsorduló szerettől egyszeűen elkezdett zokogni.

A képek (ide kattintva látohatod) borzasztóan viccesre sikeredtek, a történet maga azonban cseppet sem az, hiszen az énekes tavaly agyműtéten esett át, melyben komplikációk léptek fel, majd kedvesével Keirával Amerikába mentek, hogy Kozsó ott folytathassa a gyógykezeléseket. Itt viszont autóbaleset érte, melyben állítólag a gerince megsérült.

A visszatérő koncerten azonban úgy tűnt, minden probléma a múlté:

Itt vagyok veletek! Életben vagyok! 

- kiabálta Kozsó a mikrofonba mindjárt a koncert elején, majd megindult a már említett könnypatak.

Persze, hogy a nagy zokogás mennyire volt spontán és mennyire megtervezett, nem tudhatjuk pontosan. Mindenesetre azt sejtjük, hogy a Nagy Szamuráj az időzítések nagymestere...

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?