LELKIZŐ

Kórházi ágyáról üzent Törőcsik Mari

Törőcsik Mari az utóbbi hónapokban mindössze egyetlen napra hagyhatta el a szombathelyi kórházat, állapotáról pedig hol jó, hol rossz hírek érkeznek. A Ripostot fogadta a Nemzet Színésze.
  • Szerző: Buster

Modern, néhány éve átadott épület előtt állunk a Markusovszky Egyetemi Oktatókórház udvarán Szombathelyen, melynek egyik egyágyas kórtermében lábadozik a Nemzet Színésze, Törőcsik Mari.

A betegeskedő legendáról aggasztó hírek érkeztek az utóbbi hetekben. Egyes információk már arról szóltak, hogy legközelebbi barátait sem engedi az ágya mellé. Sokan aggódnak érte. A nővérpulthoz lépve azonban kiderül, szó sincs teljes elzárkózástól. A művésznőhöz bemehetnek a barátok és a rokonok is, de az igaz, hogy sokat kell pihennie.

Mari mellett mindig van valaki. Elsősorban lánya, Teréz, akit néha a család egyik régi közeli barátja vált le. Érkezésünkkor is a férfi ült a színészóriás ágya mellett. Õ vitte be rövid üzenetünkkel ellátott ajándékunkat, melynek hatására Törőcsik Mari mosolyogni kezdett és örömmel invitálta be kórtermébe kollégánkat.

Hogy mit árult el állapotáról, arról a %% napilap hétfői számában olvashat.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?