LELKIZŐ

Kórházba megy: rosszullétek gyötrik Benke Laci bácsit

Otthonában lábadozik, de hamarosan ismét kórházba megy Benke László, mindenki Laci bácsija. A főzős mûsorai révén ismertté vált mesterszakács évek óta szenved különféle betegségekben, és az sem tett jót a lelkének, hogy Fördős Zé nyílt színi támadást intézett az idős séf ellen a sajátos módszerei miatt.

Benke Laci bácsi nem haragtartó ember. A művészetéről sértő nyilatkozatokat tett gasztrobloggereknek már megbocsátott, igaz, két évvel ezelőtt igencsak mélyen érintették a szakmaiságát megkérdőjelező kijelentések.

Mint emlékezetes, Fördős Zé mondta róla különböző fórumokon, hogy nagyon bízik benne, nem a Benke által képviselt főzőiskola diadalmaskodik hosszú távon a magyar kultúrában. Akkoriban Laci bácsi úgy érezte, hogy soha többé nem készít műsorokat, azonban a rengeteg rajongói visszajelzés miatt megváltoztatta a véleményét.

„Rendkívül kedvesek az emberek, és jólesik, hogy visszavárnak. Persze vágyom is a képernyőre, mert élveztem a forgatásokat” – mondta a %%-nak a mesterszakács, aki jó ideje nem tud dolgozni a betegségei miatt.

Orvosai nemrég azt közölték: ismét be kell feküdnie a kórházba, hiszen rosszullétek gyötrik.

„Nem vagyok jól, az egészségemet illetően nincsenek jó híreim. A jövő héten is kórházba kell mennem néhány napra” – magyarázta a sztárséf.

Hogy mit mondott még, elolvashatod a %% napilap pénteki számában!

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A 30 perces sajtos rúd receptje
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?