LELKIZŐ

Korda már előző életében is együtt volt Balázs Klárival?

Legendás táncdalénekes-házaspár arról mesélt, hogy hisznek a lélekvándorlásban és biztosak benne, hogy nem ez az első életük a Földön. Csak korábban lehet, hogy éppen fordított volt a felállás!

Pompás velencei, tóparti házuktól nem messze adott koncertet nemrég a környék kedvenc házaspárja, Korda György és Balázs Klári. A buli természetesen most is teltházas volt, majd utána maradt még erejük egy interjúra. Ezúttal is meglepően öszintén meséltek a %%-nak arról, hogy mit is gondolnak a túlvilágról, hol talákoztak és mi történt az előző életükben. Merthogy ők igenis, hiszen a lélekvándorlásban! 

Nem szeretnék Klári felesége lenni a következő életemben...

- mondta Korda, akinek több komoly egészségügyi problémája is volt az elmúlt pár évben. Klárika segítségével azonban felépült ezekből.

Engem vizsgált már ki lélekvándorlásban jártas szakértő, aki elmondta, hogy egy szép női testbe zárt, nagyon kemény férfi lélek vagyok... 

- mesélte az örökifjú Klárika. Szóval még az sem kizárt, hogy előző életükben Klári volt a Gyuri, a Gyuri meg a Klári? Lehet, hogy ez kicsit bonyolult, úgyhogy márcsak ezért is érdemes megnézni a teljes videót!

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?