LELKIZŐ

Koponyatörése után először látható TV2 sztárjának édesanyja!

Az énekes anyukája két hónappal ezelőtt tizenöt méternyit esett egy lépcsőről.
  • Szerző: Ripost

Jobban érzi magát Kefir édesanyja, aki két hónappal ezelőtt, a siófoki könyvtár tizenöt méter magas márványlépcsőjén csúszott meg. Az esés következtében koponyarepedést szenvedett, az agyának pedig mindkét oldala bevérzett.

Az énekes szerint az édesanyja sosem lesz már a régi, azonban most végre jó hírekkel is tudott szolgálni az állapotáról. 

Kefirt ugyanis elkísérték a szülei a vasárnapi Sztárban sztárra, amelyen a VIP zenekar egyik tagjának bőrébe bújt. A fotókon úgy látszik, hogy a 68 éves asszony viszonylag jó állapotban van, de Kefir a %RIPOST% megkeresésére elmondta, ez korántsem minden esetben van így.

"Valóban elkísértek a szüleim, de anyukámat nem nagyon merjük felügyelet nélkül hagyni. Alig tud járni, rengetegféle gyógyszer kell szednie, de ami a legfájóbb, hogy súlyos személyiségváltozáson ment keresztül a koponyatörés következtében. 

Sok esetben ideges és agresszív, pedig soha nem volt ilyen.

Nála türelmesebb embert nem ismertem. A homloklebenye elhalt, ehhez képest lehet vele beszélni, ez mindenképpen pozitív."

Kefir és családja most azt várja, hogy az asszony agyának elhalt részeinek szerepét átvegyék az egészséges részek. 

Az utolsó két lelet alapján semmit nem javult az állapota, ez mindenképpen aggodalomra ad okot.

Hogy végül mi lesz Kefir édesanyjával, egyelőre nem lehet tudni, az orvosok elmondták, egy év múlva derül ki, hogy az asszony szenvedett-e maradandó károsodást.

A család reménykedik, várják a következő kontrollt, és bár Kefir szerint kevés rá az esély, hogy az édesanya újra teljes életet élhet, a szerettei türelmesen támogatják mindenben.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?