LELKIZŐ

Kiderült, így él most Koós János özvegye, Dékány Sarolta

A népszerű énekes örökre hiányozni fog a családjának, imádott felesége jelenleg a lánya közelében él.
  • Szerző: ripost

Lányával közös telken, a szerettei közelében él Koós János özvegye, Dékány Sarolta. Az asszony két évvel ezelőtt veszítette el imádott férjét, akivel évtizedeken keresztül éltek boldog házasságban.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A gyász éppen ezért fájdalmas, mégis enyhülést jelent, hogy együtt lehet a család.

Koós János özvegye, Dékány Sarolta most a lánya közelében él.

Koós János özvegye, Dékány Sarolta most a lánya közelében él.
Fotó: Markovics Gábor / Ripost

„Nagyon megnyugtató, és mindenkinek kényelmes, hogy anyu a közelünkben él. Tudok rá vigyázni, bármire szüksége van, azonnal eléri valamelyikünket. Rozi lányom már 17 éves, ő is sokat törődik a nagymamájával. Anyu már várja a tavaszt, hogy kertészkedjen, számít arra is, hogy megkapja az oltást és szabadabb lesz. Időnként főz nekünk, besegít, ahol tud” – mondta el a Blikknek Koós Réka.

A színésznő nem tagadja, hogy apja elvesztése óriási űrt hagyott maga után, de a család igyekszik összeszedni magát és a jövőre koncentrálni.

„Azt a változást nehéz volt túlélni, amit a halála jelentett, különösen anyunak. Nagyon nehéz nélküle, hiányzik és mindig is hiányozni fog! Rengeteg fotó és emléktárgy maradt utána, már képes vagyok arra, hogy édesapám lemezeit újra hallgassam. Megvan a lakóbusz is, amivel egész Európát beutaztuk még gyerekkoromban. Talán sohasem adom el, annyi szép emlék köt hozzá, ahogy a vitorlásunk is vár. Számolom a napokat, hogy újra vízre tegyük a Koóstolót. Fiatal korom óta van jogosítványom kishajót vezetni” – fogalmazott az énekes lánya.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?