LELKIZŐ

Könnyekig hatódott: erre a találkozóra örökre emlékezni fog a sztár

A világhírû énekes, Elton John újra találkozhatott azzal a kisfiúval, akit évekkel ezelőtt nem fogadhatott örökbe.
  • Szerző: Ripost

Sir Elton John újra találkozott azzal az ukrán kisfiúval, akit ő és párja, David Furnish 9 évvel ezelőtt nem fogadhatott örökbe. A 71 éves sztár kedden láthatta ismét a most már 10 éves Lev-et az ukrán fővárosban, Kijevben.

Az énekes és párja még 2009-ben akarta örökbe fogadni a gyermeket egy árvaházból, de az ukrán hatóságok nem engedélyezték azt, ugyanis nem ismerik el az azonos neműek házasságát sem. A kicsinek az orosz-ukrán konfliktus miatt kellett egyébként elhagynia a Donyeck-medencében található otthonát.

Elton Johnt azonban nem riasztotta el az örökbefogadás kudarca, a kicsit és családját többször is segítette. A sztárnak köszönheti például a 10 éves Lev, öccse, Arten és nagymamájuk, hogy biztonságban Lviv városába költözhettek.

Az énekes rendszeresen látogat Ukrajnába, hiszen különféle HIV- és AIDS-ellenes szervezetekkel működik együtt. A keddi találkozót Elton John és Lev között is az Elena Pinchuk Alapítvány szervezte meg egy AIDS-ellenes rendezvény kereten belül. A kisfiú és a sztár is nagyon örült a viszontlátásnak, egyből megtalálták a közös hangot 0 írja a Daily Mail.

A sztár 1993 óta alkot egy párt David Furnish-sel. A sikertelen örökbefogadás után 2010-ben béranya szülte meg első gyermeküket, Zachary Jackson Levon Furnish-Johnt, 2013-ban pedig kisöccse, Elijah Joseph Daniel Furnish-John is világra jött.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?