LELKIZŐ

Könnyekben tört ki Harry a színpadon, ezt mondta Meghan hercegnéről

A 35 éves herceg arról beszélt, hogy milyen érzés volt apává válni.
  • Szerző: Ripost

Sussex hercege a WellChild Awards díjátadón Londonban a súlyos beteg gyerekek előtt tisztelgett keddden. Beszédében megemlékezett az „inspiráló” gyerekekről és felidézte felesége, Meghan Markle terhességét is.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Profimedia

Harry herceg azt mondta, hogy az apaság felé vezető útján megtanulta, hogy milyen nehéz azoknak, akik súlyos betegséggel küzdenek. „A feleségem és én kivételezettek vagyunk, hogy újra csatlakozhatunk hozzátok az idei WellChild Awards-on, és hogy ilyen csodálatos emberekkel lehetünk együtt” – fogalmazott a herceg, aki hozzátette, hogy már 10 éve mindig visszajár az eseményre.

„Az idei esemény azonban különleges, mert most már apa lettem. Tavaly, amikor a feleségem és én megjelenünk, már tudtuk, hogy gyerekünk lesz – még senki más nem tudta, csak mi, és emlékszem...” – mondta Harry, de nem tudta folytatni, mert itt zokogásban tört ki. Ekkor a házigazda, Gaby Roslin lépett mellé és megölelte.

Harry herceg elnézést kért, majd kicsit nevetett magán és elmondta, hogy hogyan változtatta meg az életét az apaság – írja a Mirror.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?