LELKIZŐ

Könnyeivel küzdve könyörgött menyasszonyának Aurelio

A valóságshow-sztár képtelen elfogadni Dominika döntését. Szerinte még megmenthető a kapcsolatuk.
  • Szerző: ripost

Képtelen elfogadni menyasszonya döntését, Aurelio mindent megtesz, hogy visszaszerezze szerelmét. A szókimondó sztár könnyeivel küzdve bevallotta, az ő hibája, hogy tönkrement a kapcsolatuk. Ennek ellenére bízik abban, hogy Dominika meggondolja magát.

A saját részemről én ezt nem tartom egy lezárt dolognak.

"Nem akarok pincsikutya lenni, és az egómat sem szeretném elveszíteni, de be kell vallanom, hogy nem vagyok áldás egy kapcsolatban" - kezdte Aurelio, aki reménykedik, hogy menyasszonya visszafogadja. Ennek érdekében még azt is bevállalta, hogy élő adásban, a Mokkában több ezer néző előtt vallott szerelmet a lánynak, remélve, üzenete eljut hozzá. Dominika ugyanis minden platformon letiltotta a valóságshow-sztárt, sőt azt is kijelentette, lezártnak tekinti kettejük kapcsolatára.

"Rengeteget változtam Dominika mellett. Bármi történik, nagyon hálás leszek neki, ő a legfantasztikusabb nő, akit valaha megismertem. Mindent megér nekem. Nem véletlenül térdeltem le előtte, tényleg nagyon szeretem, de kell most egy kis idő, hogy én is belássam a hibáimat" - mondta a valóságshow-sztár. Lapunk megkereste Dominikát, azonban az ügyben nem kívánt nyilatkozni. 

 

És ezeket olvastad már?