LELKIZŐ

Eddig tartott a boldogság: válik a kétgyermekes magyar sztárpár

A szépségkirálynő hat évvel ezelőtt szeretett bele a focistába, és bár hamar családot alapítottak, most úgy érzik, valami véget ért közöttük.
  • Szerző: ripost

A válás mellett döntött Konkoly Ági és férje. A 2012-es Miss Universe Hungary cím birtokosa 2014-ben vállalta fel a kapcsolatát ifjabb Józsi György magyar labdarúgóval.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Hamar családot alapítottak, két gyermekük született: Zoé 2015-ben, Zora pedig 2018-ban jött világra.

Ám hiába a boldogság, Ági az Instagram-oldalán vallotta be, hogy valami elmúlt a férje és közte, és bár próbálták megmenteni a kapcsolatukat, most a válás mellett döntöttek.

Fotó: TV2

„Sírok. Valami nem oké. A könnyeivel küszködik, mert Ő is érzi. Érezzük egy ideje, de azt hittük elmúlik, enyhül vagy valami csoda folytán visszaáll minden a régi kerékvágásba. A távolság viszont csak nő köztünk, amit mindenki érez. Nincs harmadik és semmilyen feldolgozhatatlan dolog nem történt. Egyszerűen elmúlt valami köztünk, aminek a hiányával képtelenek vagyunk élni” – fogalmazott a bejegyzésében Ági.

A gyerekek elaludtak. Itt ülünk a kanapén, most lenne időnk egymással foglalkozni. Beszélgethetnénk, oda tudnék bújni hozzá, meg tudnánk nézni egy filmet vagy tervezgethetnénk a jövőnket.. de nem megy. Csak a könnyeim jönnek, mert szeretném mindegyiket, de egyik sem megy. Sírok. Valami nem oké. A könnyeivel küszködik, mert Ő is érzi. Érezzük egy ideje, de azt hittük elmúlik, enyhül vagy valami csoda folytán visszaáll minden a régi kerékvágásba. A távolság viszont csak nő köztünk, amit mindenki érez. Nincs harmadik és semmilyen feldolgozhatatlan dolog nem történt. Egyszerűen elmúlt valami köztünk, aminek a hiányával képtelenek vagyunk élni. Végleg elválni sohasem fogunk. Örökké ennek a két csodának az anyukája és apukája maradunk. És ez így van jól.. mert így lett megírva..❤️ Nagyon sokat próbálkoztunk, rengeteget őrlődtünk, de rá kellett jönnünk, hogy nem tudjuk folytatni egy párként. Mindkettőnk életében a gyerekek a legfontosabbak, a fókusz így mindig ők lesznek. Örökké hálás leszek, hogy ilyen apukájuk van és hogy ez az egész így meg tud történni. Nincs dráma, nincs feszültség, szeretet van és elfogadás. Nem szeretnénk több kérdést, aggódó hívást, kérünk Titeket, hogy tartsátok ezt tiszteletben! Vigyázzatok magatokra!🙏🏻❤️ Ági és Gyuri

A bejegyzés további részében a szépségkirálynő kifejti, hogy végleg elválni soha nem fognak, hiszen két lányuk örökre összeköti őket, ezért igyekeznek jó barátságban maradni egymással.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?