LELKIZŐ

„Van bennem hiányérzet” – komoly lépés előtt áll Stohl Luca

A táncművész rájött, hogy a színpadon túl is van élet, ezért most egy új munkakörben bontogatja szárnyait.
  • Szerző: Ripost

Stohl András nagyobbik lánya, Luca tudatosan készül a jövőre. Bár évtizedek óta táncol, már gondol a visszavonulásra, és arra, hogy munkára azután is szüksége lesz. Szerencsére éppen szembejött vele egy kihívás, és a Tények Plusz riportereként kezdhetett el dolgozni, aminek köszönhetően most a tánc is hátrébb szorult életében.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„A meglévő darabjaimat ugyan viszem tovább és a felújításokon is részt veszek majd, de mivel a riporteri feladat komoly elfoglaltság, új premiert már nehezen tudok vállalni” – mesélte Luca a színházról.

Stohl Luca már tervezi a visszavonulást a tánctól

Stohl Luca már tervezi a visszavonulást a tánctól

„Van bennem hiányérzet, a testemnek is hiányzik a mozgás, a lelkemnek pedig a csapat, a színpad, a közönség, de közben nagyon szeretem, amit most csinálok. Ezért sem szerződtem soha társulathoz, mert szükségem van a változatosságra és ezt csak úgy kaphatom meg, ha a színház és a tévé is az életem része – mondta a kialakult helyzetről. Luca így ráadásul a vőlegényével is több időt tölthet, estéi, ünnepnapjai is szabadabbak lesznek, mint amikor színházban dolgozott.

„Dolgozom azon, hogy felkészítsem magam arra, hogy a táncnak egyszer vége lesz. Persze bízom benne, csak évek múlva. Bevallom, ebben a koronavírus sokat segített, a járvány megmutatta, milyen az, amikor nincs tánc. És rájöttem, a színpadon kívül is van élet!” – mondta a Blikknek.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?