LELKIZŐ

Komoly döntést hozott a koronavírus miatt Torgyán József özvegye

Bár a 2017 januárjában elhunyt Torgyán József özvegye, Marika a kísérleti szívgyógyszernek köszönhetően kitűnő egészségnek örvend, a koronavírus miatt felkészült a legrosszabbra. A járvány miatt úgy döntött, még életében gondoskodik szerettei jövőjéről.
  • Szerző: Ripost

Torgyán Marika a koronavírus-járvány kirobbanása óta visszavonultan él budai villájában. Bár tökéletesen egészségesnek érzi magát, elővigyázatosságból senkit nem enged közel magához, szinte az egész napot kertészkedéssel tölti, a legjobb barátaival is legfeljebb telefonon tartja a kapcsolatot. Az egykori operettprimadonna korábban egyáltalán nem gondolt az elmúlásra, eszébe se jutott volna, hogy végrendelkezzen, a pandémia miatt azonban most meggondolta magát!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor/Ripost

„Eddig eszembe se jutott, hogy valaha is végrendeletet akarok írni, annak ellenére, hogy a környezetemben már számos példát láttam erre. Mindig megdöbbentett a dolog, a vírus miatt azonban most én is átértékeltem mindent. Rájöttem, fontos az, hogy előre gondoskodjak a családom jövőjéről és biztonságáról, ezért döntöttem úgy, hogy megírom a végakaratom” – fogalmazott a -nak Marika, aki ki sem teszi a lábát otthonról. Legfeljebb a temetőbe megy el, hogy rendbe tegye a virágokat Torgyán József sírján.

„Amikor csak tudok, megkérek valakit, hogy vigyen ki a Farkasréti temetőbe. A járvány ellenére kötelességemnek érzem, hogy gondozzam Jóska sírját, szerencsére a régi családi barátok mindig segítenek” – mondta lapunknak az egykori operettprimadonna, aki szerencsére remekül van, amióta a kísérleti stádiumban lévő szívgyógyszert szedi.

Marika másfél évvel ezelőtt életmentő szívműtéten esett át, ezután kezdett el rajta kísérletezni egy gyógyszergyár.

„Szerencsére a szervezetem nagyon jól reagált a gyógyszerre. Talán még az orvosok sem gondolták volna, hogy ilyen hatásos lesz. Ez kész csoda! Remekül érzem magam, nemrég voltam kontrollvizsgálaton, akkor újabb öt hónapra felírták a pirulákat, így szerencsére öt hónapig nem kell visszamennem. Bár sokan kockázatosnak tartották, hogy alávetettem magam a gyógyszerkísérletnek, én megbíztam az orvosomban és bátran mondtam igent. Nem bántam meg” – mondta korábban az özvegy.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?