LELKIZŐ

Elvesztette a szeretteit és gyógyszereken él Klapka György legkisebb fia

Klapka Dennis előtt fényes jövő állt, hiszen mesés örökséget hagyott rá az édesapja, Klapka György, lelkileg azonban túl sok fájdalom és megaláztatás érte.
  • Szerző: ripost

Csak nem talál rá a boldogság Klapka Dennisre. Klapka György legkisebb fia évek óta magányosan él: a testvéreivel eltávolodtak egymástól, a szerelemben pedig eddig minden alkalommal csalódnia kellett.

Tavaly év vége óta újra szingli, és állítja, hiába van pénze, amit az apja hatalmas vagyonából örökölt, az nem boldogítja.

Klapka György kisebbik fia, Dennis nem túl szerencsés a magánéletben

Klapka György kisebbik fia, Dennis nem túl szerencsés a magánéletben
Fotó: TV2

„Sokan olyan véleményt alkotnak rólam, mintha én tejben és vajban fürödnék, és egyébként semmi gondom sem lenne. Ha az ember a szeretteit elveszíti és egyedül él, nem könnyű. Hiába van egy pár millió a számlán, ha azért vannak még betegségei is az embernek. Egészségileg nem panaszkodom, a gyógyszereknek köszönhetően élek. Egyébként a felfogásom akkor is carpe diem, szóval örülök, hogy eddig valami durvább dolog nem érkezett” – mondta el a Blikknek Dennis, aki súlyos depresszióval küzd.

A fiatalember szeretné megtalálni az igaz szerelmet is, de erre egyelőre nem volt példa. Akadtak ugyan hosszabb-rövidebb kapcsolatai, ám egyik sem sikerült.

„Aktívan nem keresek most új szerelmet, de ha már egy olyan nőt találok, aki nekem adja szívét, szeretném elnyerni a sajátommal. Szerintem fontos, hogy olyan kapcsolatban éljünk, ahol egymásnak élünk, és az anyagi dolgok teljesen a háttérbe kerüljenek. Egyszer élünk, egyszer szeretünk igazán remélhetőleg, és ha látom egy nőn, hogy valóban szeret és nem számít neki, hogy milyen számok vannak a bankszámlán, akkor ő lesz számomra az igazi” – magyarázta Klapka György fia.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?