LELKIZŐ

Kitálalt az unoka: soha nem lesz már béke Klapka György családjában

Az Aranyember családjában két és fél éve dúl a háború, a fiatal rokon szerint pedig már soha nem békülnek ki egymással a testvérek.
  • Szerző: ripost

Most már biztos, hogy kibékíthetetlen az ellentét Klapka György gyermekei között.

A két és fél évvel ezelőtt elhunyt üzletember családját az örökség zúzta szét: nem tudtak megállapodni egymással, a marakodás pedig végül oda vezetett, hogy már egyáltalán nem keresik egymás társaságát.

Az Aranyember unokája, Alma - aki Klapka első házasságából született fiának, Györgynek a nagyobbik lánya - ugyan megpróbálta kibékíteni a családtagokat, ám  erőfeszítései nem vezettek eredményre.

"Ma már szinte senki nem beszél, nem találkozik a rokonságból senkivel. Az örökség szétzilált bennünket" – árulta el őszintén Klapka György unokája a Story magazinnak.

A lánynak nagyon hiányoznak nagyapja tanácsai, főleg, mivel Alma, Klapka Györgyhöz hasonlóan munkamániás, négy helyen is dolgozik.

"Soha nem láttam őt pihenni, mindig ment, hajtotta a munkát, intézte a dolgait. Mindenkivel jószívű volt, és mindenkit ugyanúgy tisztelt. Még betegen is az üzletházba sietett, azt mondta, nincs ideje pihenni. Egyszer – akkor épp betegen – úgy lehetett csak megállítani, hogy Mari, a felesége eldugta az összes cipőjét" - emlékezett vissza Alma.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?