LELKIZŐ

Kitálalt a barátnő, hátborzongató, mit mondott Diana hercegnő a halála előtt a fiainak

Mintha Diana megérezte volna, hogy rövidesen véget ér az élete, és hogy a fiai évtizedekkel később teljesen eltávolodnak egymástól.
  • Szerző: ripost

Kísértetiesen különös kérést intézett a fiaihoz Diana hercegnő a halála előtt – legalábbis a jelenlegi események fényében bizonyosan furcsát.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A walesi hercegné 1997-ben, mintha megérezte volna, hogy hamarosan véget ér az élete, komoly beszélgetést folytatott az akkor 15 éves Vilmossal és a 13 éves Harryvel.

diana

Diana hercegné mintha csak megérezte volna a jövőt
Fotó: AFP

A hercegné egykori legjobb barátnője és bizalmasa, Simone Simmons most felfedte, mit kért Diana a fiaitól.

„Emlékszem, azt mondta nekik: 'Meg kell ígérnetek nekem, hogy mindig egymás legjobb barátai lesztek. És soha nem engeditek, hogy bárki is közétek álljon!'” – emlékezett vissza a Entertainment Daily információi szerint Simone.

Harry és Vilmos ezután állítólag megígérték, hogy teljesítik anyukájuk kérését, egymás tenyerébe csaptak, majd Diana nyakába borultak.

A kérés már csak azért is tűnik különösnek, mert Diana halála idején Vilmos és Harry között igazi szoros, mély testvéri viszony volt, a két fiú egyenesen imádta egymást.

Mintha Diana megérezte volna, hogy több mint két évtizeddel később a fivérek egymáshoz sem szólnak majd.

Pedig a kapcsolatuk az édesanyjuk halála után nem változott hosszú éveken át, de Meghan Markle felbukkanása és a sussexi pár távozása az udvarból óriási lavinát indított el, Harry és Vilmos viszonya pedig cseppet sem nevezhető barátságosnak.

Ez nem is meglepő, hiszen megbízható udvari források szerint Meghan mindent megtett annak érdekében, hogy a királyi család tagjai és beosztottjai a legnagyobb ellenszenvvel viseltessenek ellene.

Többen arról számoltak be, hogy Markle vállalhatatlan hangnemben üvöltözött velük, lelkileg terrorizálta őket, így jelenleg egy vizsgálat folyik a vádak kivizsgálása ügyében.

A helyzetet nehezíti, hogy július elsején, a hercegnő születésének hatvanadik évfordulóján felavatják Diana szobrát, így a két fivérnek mindenképpen találkoznia kell majd egymással.

Hogy a szívszorító esemény miként alakítja majd kettejük kapcsolatát, arról egyelőre csak találgatni lehet, de az alattvalók abban reménykednek, hogy Harry és Vilmos rendezik a nézeteltéréseiket, és édesanyjuk akarata szerint visszatalálnak egymáshoz.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A legfinomabb forralt bor
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?